Edosgebos67 ipekuysalylmz 64 ile hamile kaldım. 15. Haftadayım 62 kiloyum. Çok çabuk kilo alan bir insandım yani gayet yeterli yemek yiyiyorum şuan hamile olmasam 70 kilo olmuştum ama şaşkın bir şekilde kilo alamıyorum. Zaten 2 kiloyu da kusarak vermiştim ama kusmam geçti. Kilo yok. İnşallah çocuğa yansımaz
Aserpil ipekuysalylmz 65 ile hamile kaldım 30. Hafta 75 hatta belki küsür vardir . 10 kilo ile yola devam
Gizemkaraa Mom168 nasıl başardınız bunu fazla yemediğim halde 8 kilo almışım 28 haftalık şuan . Doktorum yine kızıcak çok kilo almışsın diye 😂😂 iştah çok fazla arttı buna nasıl engel olabiliriz siz nasıl oluyorsunuz
Mom168 Gizemkaraa 6.haftada başlayıp daha da artarak devam eden bulantı kusmalardan dolayı bir şey yiyemedim
_Mother_ ipekuysalylmz fazla iştahım yoktu 🙈 bide detaylı ultrason sonrası hep stresli geçti belki de onun da etkisi olmuştur ilk 3 ay kilo almayıp kilo verdim zaten 75 e düşmüştüm 79 dan sonraki süreçte verdiğim 4 kiloyu tek alıp başlangıç kilom ile doğuma gittim iştahım çok olmadığı için bebeğin besleneceği şekilde beslendim kırmızı et yiyemiyordum beyaz ete ağırlık verdim meyve tüketiyordum kaşar sabahları 2 adet haşlanmış yumurta yiyordum arada pekmezli yumurta yapıyordum tereyağlı 10 gün oldu doğum yapalı şuan 72 kiloyum gebe kalıp kilo verdim tuhaf ama iyi oldu 🤣🙈
Gizemkaraa Mom168 nerdeyse bende hiç bulantı kusma olmadı sadece ilk haftalar tiksinme vardı bir şey yiyemedim. Sonra bi açıldı iştah bir daha da kapanmak bilmedi😂😂
2baby1cat psymom valla 40lı kilolar baya baya alınıyor😄ilk gebeliğimde 70 kilo ile hamile kalmıştım 110 küsür kiloyla doğuma girmiştim. Hiç midem bulanmadı ve aşırı iştahlıydım . Dikkat etmeyince gerçekten alınıyor. Şimdi çok dikkat edicem diyorum ama yine edemiyorum 14 haftada +6 kiloyla gidiyorum ki ilk haftalarda bu kdar kilo alımı olmaması lazım ☹️
psymom 2baby1cat tabii alınabilir ben dağılımını merak ettim açıkçası dikkat etmiyordum ama artık etmeye calısıyorum bende :) benim de sizin gibi iştahım açık kusmadım, peki ilkinde verebildiniz mi aldıgınız kiloyu, hemen gidiyor mu ödemdir belki
Ssss12 ipekuysalylmz 60 ile hamile kaldım 31 haftalığız 63 olmuşum ama ben 28 haftama kadar hiç kola almadım sonradan 3 kg aldım doğuma kadar 5 olur o 😂
2baby1cat psymom aldığım kilonun daha fazlasını 1 sene içinde verdim ama diyetisyene gittim. Ama zor bir süreç ya o kilolar insana gerçekten kendini kötü hissettiriyor. Sanmıyorum o kadar ödem olduğunu diyetisyene gitmesem veremezdim zaten çok iradeli bir insan değilim 😄