Suni sancı gerçek sancıya göre daha mı ağrılı?
Suni sancı farklı mı?
madreysubebe merhaba canım suni verilmesinin amacı senin gerçek sancını çıkartmak zaten ikisi aynı şey diye biliyorum
madreysubebe genelde suni sancının daha yoğun ağrılara sebep olduğu ve normal sancıdan şiddetli olduğunu duydum tecrübem yok ama bilmiyorum tam olarak. Ama suni sancı da açılmayı daha hızlı ilerletiyor diye biliyorum
madreysubebe her doğum hər beden farklı. Ben süni sanciyla 41+2 de 3 saatte doğurdum kızımı. Şimdi olsa 39da kəndi rizamla gidip süni sancı alırım) burda bazilari çok yoğun sancı yaziyor. Bence her doğum kəndinə ozel
İlk doğumum suni sancı oldu sancilar gelince yoğun hiç istemem tekrar ama başa gelen çekilir 2
Doğumum kendi sancilarim kendi sancilarim olması gerektiği gibi 3.ye 15 haftdayim bu nasıl olur bilmiyorum sağlıklı olsun gerisini çekeriz kafasindayim şuan🤭
Ebrcmal sağlıkla gelsin, bende ilkinde bebek gelmeyince vermişlerdi hastanede suni sancı ikinci hamileliğim kendinden olursa nasıl olur diye merak ediyorum. Sizde ikincide sancıylamı gittinizmi hastaneye