3erkekannesii Asilzedemom 1 buçuk yıl önce 12 ydi şuan tabiki daha pahalıdır batı şimdi 27 ise memorial en az 35 den başlar diye düşünüyorum
Asilzedemom 3erkekannesii banada bir arkadaşımın arkadaşı yaptı 60 a yaptım dedi 80 olur dedi muayene bile 4 bin demişti oda 25 bin diyince şaşırdım ama belki doktor farkı dir o zaman
Mercan0652 Asilzedemom Memoriala gidiyorum ben geçen ay sorduk daha paket olarak 24 bin dediler iki doğum için de. Ayrica oda süslemesi ve çocuğun ilk hastane çıkışı hediyeymiş. ama Dicle Memorial değil diğer memorial Diyarbakır hastanesini diyorum ben ikisi karışıyor.
Asilzedemom Mercan0652 olabilir ben böyle uygun olacagini bilseydim memlekete gitmezdim cidden pahalı diye memlekete hdieyim dedim çünkü batı dünya park bile 250000 dedi bende 25000 temiz değil diyorlar bide bende memlekete develtte yaparım dhaa iyi olur dedim memlekete geldim
Sofie Mercan0652 e ıkı hafta once sordugumda bana oda süsleme vs demediler sadece hastane cıkıs kıyafetınden bahsettiler, benımkı de diyarbakır memorial, bu gittiğimde tekrar sorayım
Asilzedemom Mercan0652 Memorial çok güzelmiş herkes çok beğeniyor herşeyi çok ilgiliymis ben böyle uygun olduğunu bilsem hiç gelmesdim buraya eşimin yanında yapardım ya
Mercan0652 Asilzedemom aynen öyle keşke araştırip bi baksaydin neyse farketmiyor bebisine kavuş da ☺️
Mercan0652 Sofie oda süslemeyi karıştırıyor olabilirim bu arada ilk kulak testi ucretsizdi galiba ya kıyafetle kulak testiydi sanırım canim
Sofie rosatue baska doktor gelicekse 40 kesin alır, bi arkadasım baska doktorla, batıda doğum yaptı gecen yıl 20 küsür almıstı. Simdi tekrar sordugunda aynı doktora 40 küsür dedi.
Sofie Mercan0652 fotograf hızmetimiz yok falan da dedi. Vip oda +9 bin tl dedi. Bi de kıyafet olayını söyledi bize işte. Ben odaları gezdım bu arada, odaları aşırı küçük :( ama kat cok temiz cok sıcak geldi bana , hemsıreler vs de aynı sekilde
Sofie Asilzedemom hayıırrr cok uygun fiyatı. Muayeneler de 1900/2000 yi geçmiyo. Bize ya 23.700 ya da 27.300 dedi ikisinden biri tam hatırlayamıyorum. Ve daha geçen üç hafta once konustum
Asilzedemom Sofie ya çok uygunmuş Muş cidden öyle bir aatiyorla ki kapısının önündeb geçmek sanki parayla gibi
Mercan0652 Sofie hadi ya çok mu küçüktü. İçinde neler vardi peki baktın mi yani ihtiyacımız olabilecek şeylerden. Isıtıcı falan varmı acaba. Bende bu gittiğimde bakcam odalara zaten 1 gün kalcaz ya idare ederiz napalim 😅
Sofie Mercan0652 Mercan0652 1 değil iki günmüs 😂 banyosu var, bir tane acılabilen tek kisilik koltugu var. Cok klasik minik bir hastane odası. Ama klima vs varmı aklıma gelmedi duvara bakmak yanı gördüysem de hatırlamıyorum, tv falan vardı sanırım 😂
Mercan0652 Sofie anladim canm ısıtıcı falan var mıydı kahve içmeye lazim oluyomus ya 😅 neyse ben gidince detayli inceleyim bir. Küçükse zaten 1 kişi yanimizda anca kalabilir mecburr
Asilzedemom Dinlemeyiseven ben aradım gelin muhasebe Bilgi veriyor diyince bende gidip boşuna muayeneye para ödemek istemedim hiç şahsen muayene ücretini kendileri 4000 dedi
Dinlemeyiseven Asilzedemom 4000 mi Diyarbakır memorial a gidiyorum 1600 veriyorum anlamadım ya yanlış bilgi veriyorlar herhalde