rosatue 2121nehir Muayene ücretleri iki katına çıkmış diye duydum. Doğum 2024te 15.000 TLymiş. Tahmini 30 bin demişti burada arkadaşlar. Ben de nasipse mayısta batı hastanesinde doğum yapacağım.
2121nehir rosatue hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah sigortali muayene ücreti 1.260 TL doğum ücretini sordum cevap vermediler
rosatue 2121nehir Teşekkür ederim. Hepimiz inşallah 🙏Aynı şekilde buradaki arkadaşlara da doğum ücretini söylememişler. Ben dışarıdan hekim ile yapacağım onun ücretine istinaden hastanenin hekimi ile 30dan fazla olduğunu düşünmüyorum.
Sofie rosatue baska doktor gelicekse 40 kesin alır, bi arkadasım baska doktorla, batıda doğum yaptı gecen yıl 20 küsür almıstı. Simdi tekrar sordugunda aynı doktora 40 küsür dedi.
3erkekannesii Asilzedemom 2023 ağustos da memorial da 12 bine doğum yaptım bu seneki fiyatını bilmiyorum ama doktordan doktora değişiyodur belki fiyatlar
Mercan0652 Asilzedemom Memoriala gidiyorum ben geçen ay sorduk daha paket olarak 24 bin dediler iki doğum için de. Ayrica oda süslemesi ve çocuğun ilk hastane çıkışı hediyeymiş. ama Dicle Memorial değil diğer memorial Diyarbakır hastanesini diyorum ben ikisi karışıyor.
Asilzedemom 2121nehir ben hamile kalınca birine sordum 80 bin demişti sonra geçen bir kız 3 ay önce dogim yaptım 25 bin e dedi bende beni kandırdığını düşündüm çünkü o kadar az olsa herkes ona gider
Asilzedemom 2121nehir bende öyle dedim ama yok ben yeni yaptım diyince diğer kız mi bana yanlis dediki dedim
2121nehir Asilzedemom demek ki o diğer bayan yanlış yazmış ben yengem geçen yıl orda sezeryan doğum yaptı 25 bindi
Asilzedemom 2121nehir ben bilseydim memlekete gitmezdim batı hastenesi bile 25 bin aynı fiyatsa burda yapardım doğumu
Asilzedemom 3erkekannesii aa öyleyse ben orda yapardım bilseydim bu kadar uygun batı hastanesinden uygun memleketdeki hastane bile bundan pakali
Sofie Asilzedemom hayıırrr cok uygun fiyatı. Muayeneler de 1900/2000 yi geçmiyo. Bize ya 23.700 ya da 27.300 dedi ikisinden biri tam hatırlayamıyorum. Ve daha geçen üç hafta once konustum
3erkekannesii Asilzedemom 1 buçuk yıl önce 12 ydi şuan tabiki daha pahalıdır batı şimdi 27 ise memorial en az 35 den başlar diye düşünüyorum