Beryy ikibaloglanannesi merhaba bizde kutay kocayacağız nasipse… oglunuz nasıl isim özellikleri açısından
ikibaloglanannesi Beryy Oğlum uysal sakin bir çocuk. Çokta akıllı maşallah. Ha birde Kutay isimli çocuk nerde görsem çokta yakışıklı oluyorlar🤤🤤
Neferut Aslan 🦁 Eşimle ilk tanıştığımızda telefon şifresi sosyal medya şifreleri her şeyi aslan1905 ti, benim de burcum aslan. Dedik ikimize de hitap ediyor aslan koyalım.
Sena-cy00 1Ali 😂😂😂 bizde de aynı sakın sosyal evcimen olan benim, hareketli kıpır kıpır olan maşallah eşim 😂😂 kızım da maşallah huy suy aynı baba 🙈🙈🙈 Vaktinde hayırla sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alın inşallah bebişinizi 🌸🌸🌸
1Ali Sena-cy00 bizimkide doğdu 4ayına yaklaştık Terazi Burcu. İkizler yada yay bebişi nasıl olur çok merak ediyorum bunlar genel olarak çok hareketli oldukları için hoşuma gidiyor 😍
Gamzecimm Tosca bir tek ben mi ingilizcede olduğu gibi okey diye okudum 🫠 yabancılarda belki komik olabilir buyuduğünde yurt dışında okumak çalışmak isterse falan hiç böyle düşündünüz mü
1Ali Elif2230 aralarının böyle olmazını siz mi tercih ettiniz yaş farkı açısından. Bende bir yandan peş peşe büyüsünler istiyorum bir yandan korkuyorum🥲Hüma isminede bayılıyorum hayırla sağlıcakla büyüsün yavrularınız
Aseka Aysglshn amin inşallah isminin özelliklerini de taşısın vatana da hayırlı bir evlat olsun inşallah 🤲🏻