___Ebruli___ DNAT ayy inci ismini çok seviyorum 2.kızım olsaydı ismini inci düşünüyordum oldum olası çok severim,ama henüz tam kesinleşmedi cinsiyeti
DNAT ___Ebruli___ Benim de o kadar içime sinen bir isim oldu ki gözümde zarif bir kız çocuğu canlanıyor hep🩷
akmammedova 1Ali Sencer ismi, Türkçe kökenli olup “güçlü”, “cesur”, “yiğit” ve “kahraman” anlamlarına gelir.
1Ali Berivan26 aslında çok yakıştırdım ama ben hep tek isimden yana oldum. Eşimin rahmetli babasının ismi orhan yoksa sadece ali koyacaktık. Sizin içinize sindiyse gerisi önemli değil 🩶
1Ali Merve_kucuk hayırla sağlıcakla gelsin inşallah. Bir yandan bende yaş aralığını 5-6istiyorum sonra rahata alışır zorlanırım diye korkuyorum 🙈
Merve_kucuk 1Ali hayırla sağlıcakla gelsin inşallah. 🤲🏻🫠 1Ali Bir yandan bende yaş aralığını 5-6istiyorum Bence ⅘ yaş gayet iyi🥰
1Ali Merve_kucuk eşimle konuştuğumuzda 3yaş diye konuşuyoruz sonra üzülüyorum acaba ilk bebeğimi ilgisiz bırakır mıyım yetebilir miyim diye. Annelik her anlamda gerçekten çok zor vicdanın hiç susmuyor🥹
Merve_kucuk 1Ali 3 yaş bana göre çok küçük ya. Tabi her şey planlandığı gibi gitmiyor ama 5 yaş gayet ideal bence.