irem27 Kars’ta veya ilçelerinde bulunan anneler detaylı ultrasonu kimlere yaptırdınız acaba ne derece memnun kaldınız 🌸🌸🌸🌸🙏🏻🙏🏻 yardımcı olursanız çok sevinirim
Yokkk irem27 bende yarın ilk defa gidicem 16 haftalık olduk randevu bulamadım barkot sistemı ile bakıyorlar mı
-Eda Ben detaylı için Karstan Erzuruma gittim. Atatürk şehir hastanesinde Ragıp atakan Al. 1200₺ gibi bir ücret ödediim. Çok memnun kaldık çok detaylı baktı ultrason cihazıda çok iyi gösteriyor.
irem27 -Eda ya aslında çok kararsızım Tuncay oka mı gitsem yoksa Erzurum’a mı gitsem diye , ragıp atakan alı beğenen çok bide perinatolog doktor o yüzden bir yanım ona git diyor , detaylı raporda vermiş miydi size kaç dakika sürdü
tazecikanne_ -Eda merhaba. Bende ardahandayım Tuncay ok takipliyim. Acaba Erzurum’a detaylı için gittiğinizde direkt nasıl randevu aldınız oraya gidip mi detaylı ultrason için geldim dediniz. Nasıl yapmak gerekiyor acaba. Git gel mi yapıyoruz birkaç defa. Kendi sürecininizi anlatırsanız çok sevinirim
-Eda irem27 Tuncay Oka normal muayeneye gidiyorduk bize amniyotik bant var dedi ama ciddi bir durum olduğunu söylemedi her gittiğimizde de bu durum devam ediyor dedi. Ben bir araştırdım sıkıntılı bir durummuş. Detaylı için özellikle perinatolog olsun durumu öğrenelim dedik ama içim çok rahattı. Atakan beye gittiğimizde bu durumu anlattık özellikle daha dikkatli baktı öyle bir şey yok tertemiz dedi. Yarım saat baktı galiba her şeyini kontrol etti. Raporunuda alt kata indip oradan teslim aldık
tazecikanne_ irem27 merhaba. Detaylı ultrason için Erzurum’a mı gittiniz Tuncay beye mi gittiniz acaba
irem27 -Eda bende Tuncay Oka normal muayeneye gidiyorum geçen hafta bize bebeğin beyninde kist var dedi koroid pleksus kistiymiş geçici bir durum 22 23. Haftalarda geçmiş olur dedi bende o yüzden bir perinatolog olsun istiyorum ayrıntılı ultrasonografi için
-Eda irem27 içinizi ferah tutun.Sizin için En iyisi Erzuruma gitmeniz. Petinaloglar daha iyi anlıyor randevu bulabilirseniz şehir hastanesine gidebilirsiniz. Bulamazsanızda Atatürk araştırmaya sabah çok erken saatte gidip randevu alabilirsiniz. Belli bir ücret alıyorlar büyük ihtimalle yeni yıldan sonra zam yapmışlardır
momkubra -Eda evet ama devlet hastanesinden hiç kimse memnun değil üniversiteye gidiyorum bende orasıda sezeryan yapıyormuş çok arada kaldım