Eylulhanim232129 Arhez20 ay aman akıntılı akıntısız sağlıklı bi gebelik olsun da inşallah.. yine belirtin vs olursa yaz burdan haberleşelim madem aynı gün vurulduk takip ederiz hem
Arhez20 Eylulhanim232129 tamam canım olur benim bu ara sık idrara çıkıyorum mesela gece uyanmazdım lavabo ihtiyacı için uyandırıyor
Eylulhanim232129 Arhez20 aaa bak bu hamişlik belirtisi işte 🥹 gece bi kez kalktım ben. Şu an sağ yumurtalık kısmım sancıyor sadece
Eylulhanim232129 8143 yaaa… dedim acaba beslenmemden dolayı mı ama öyle de bi şey yemiyorum glutenli vs. İğneden belkide.
noble1 Bende salı oldum iğne, çarş akşam test yapmayı düşünüyorum en azından iğne etkisi geçene kasar takip etcem her akşam testle, anlarım öylece. 12li test var elimde zten 🤣 sabredebilen herkese hayranım gerçekten ben hiç edemiyom
Eylulhanim232129 noble1 yok haklısın sabretmek sahiden zor 🥲 testin de epey varmış. Seni strese sokmayacaksa yap canım en azından iğne etkisini talip edersin ne zaman geçti vs.
ozge1001 Gün bu saatte normal kaset test yaptkm çizgi var kı ben mi görmek için uğraşıyorum 
Arhez20 Eylulhanim232129 hemen bu kadar belirti olur mu bilmiyorum ki canım kafamı boşaltmaya çalışıyorum işte bakalım
bsr147963 Eylulhanim232129 ayyyy böyle bir şey var mı gerçekten 🥹🥹 13.gün hayalet çizgi bile görmedim megatif. 14.gün bitti hala adet yok. Göğüslerde hassasiyet, akıntı ve gaz var. Hiçbir adetimde hassasiyet olmamıştı… Ah bu umut var ya bu umut mahvediyor beni :(
Eylulhanim232129 Arhez20 elimizden geldiğince çok düşünmemek gerekte işte vücut sürekli bi tepki halinde insan ondan mı şundan mı merak ediyor
Eylulhanim232129 8143 öyle galiba 🥹 bakalım neler olacak. Bu akşam ya da yarın test yapcam bakalım iğne etkisi geçmiş mi diye