Hulu61 açlık şekerim sadece bir kere 114 bir kere 113 çıktı onun dışında kiler 99 ile 103 arasinda bugün ki 97 çıktı ama en düşük 99 çıkıyordu 103 çıkıyordu mesela şuna dikkat ettim yatmadan önce meyve yediğim gün daha yüksek meyve yemedigim zamanlar daha düşük çıkıyor oda dikkatimi çekti . Mesela açlık şekerim evde hep böyle çıktı ama kanda düşük çıkıyor 11 gün önce kan verdim 77 çıktı açlık . Ondan bir gün sonra şeker yükleme testim de 94 çıktı referans değerleri daha farklıydı sınırın altında çıktı hatta 94 çıktığında ama tokluk 60.ci dakika da sınıra yakın 2.ci saatte ise sınırda çıktı yani Dr bana şimdi 1 hafta 10 gün olcmen yeterli dedi benim randevum 5 Şubat’ta o zmn kdr olcmesem sıkıntı olur mu diye düşünüyorum bide stresin de etkilediğini düşünüyorum mesela dün hiç dikkat etmedim akşam mangal yapmıştık ekmek de dedim 60.ci dakika da 136 çıktı sabah kahvaltıda bir yemek tabağının yarışı kdr menemen yedim 3 dilim tam buğday ekmeği ile 148 çıktı yani sonuclara bende inanamadim fikakt etmeyince daha düşük çıktı .