Aybike-58 ermelek1 çok şişkindim hazımsızlık vardı hiç öyle olmamıştım aşırı rahatsız etmişti 4. 5. Haftada haberim yoktu hamileymişim meğer
tazebiirannee ermelek1 oğlumda kasıklarım çok sızlıyodu ama hamile olabileceğim aklıma gelmemişti şimdikinde sürekli uykum gelince anladım 😄
Yaseminince ermelek1 turşu aşerdim ben baya kayınvalidem hamile olmayasın dedi bende ihtimal vermedim normaldede severim turşu çünkü 😅 sonra adetim gecikince test yaptım pozitif
richgirl10 ermelek1 midemi bozmuştum🙄, sütlü kahve falan dokunuyordu. Kaç kez serum yedim asla hamilelik aklıma gelmemişti ama😂
Acemianney ermelek1 Baklavacının önünden geçerken tatlı kokusu midemi bulandırmıştı oracıkta kusmuştum😂
sacmalamakizim ermelek1 ilk kızımda regle 4 gün varken, pembe leke gelmişti ama umursamamıştım, test yaptım onda çıktı yerleşme lekesiymiş. 2. kızımda da reglim 1 hafta gecikmişti, pembe yoğun kanama yaşadım, 2 hafta daha gecikince test yaptım testte çıktı. 😊
Canh20 İdrarda yanma, sık idrara çıkma, göğüs hassasiyeti acile gittim böbrek kum yada taş düşürüyosun dedi test verdim çıkmadı kum taşda yoktu günüm gelince test yaptım hamile olduğumu öğrendim