Alp2108ask ermelek1 geceleri dahi belime sancı girip çıkıyordu birde yerleşme kanamam olmuştu ama biz anlamadık tabi korkup doktora gidince hamiş olduğum ortaya çıktı.
Diamondstallion ermelek1 Regl olacakmışım gibi kasık ve bel ağrısı vardı hatta bu yüzden ihtimal bile vermemiştim. Sadece ömrüm boyunca uykuya düşkün olmadığım için o süreçte çok uykulu olunca şüphelendim🥰
Nuriay ermelek1 ilk gebeligim 2019 da olmuştu net hatirliyorum gogsumda baya bi dolgunluk oldu fark edilir şekilde kendim fark etdim sonra en cok hatirladigim da adet gunumde annem kac defa sordu adet oldunmu falan diye be de adet başlangici gibi lekenme oldu anneme adet oldugumu soyledim sonra biraz geldi daha gelmedi onda tabi deneyimsizim yazib bakinca anladim yerleşme kanamasi ola bilirmiş bi gun sonra test yaptim çift çizgi.
senamom_ ermelek1 adetime on gün kala öğrendim ben hamileliğimi grip olmuştum ve ne olur ne olmaz diye kan verdim Öğrenmeden önce de aşırı uykum geliyordu akşamları özellikle tv karşısında uyuyakalıyordum
Rabia4066 ermelek1 ben hiç anlamadım. Eşim anladı hamile olduğumu. Hala çözmüş değilim nasıl anladığını. Bana söylediği şey sadece : içime doğdu 🫠 sonra testi koydu önüme yap dedi ve sonuç pozitif. Şok olmuştum
Edasii Benim belim çok ağrıyordu ama asla hamileyim diye düşünmedim reglim sadece 12 saat falan gecikti eşim de koşa koşa test almaya gitti onun zoruyla test yapıp öğrendim ama asla konduramadım 🤣
Ebrarhcr ermelek1 yüksek ateş ve aşırı acıkma onun dışında bir şey yoktu adetin bir 10 gün falan gecikince de çok hafif göğüs ağrısı başlamıştı
Mrv342 Kasık, bel ve kalça ağrım olmuştu bir de göğüslerim şişmişti ama göğüs adet belirtisi de olduğu için onu bilemedim ama kasık batması en barizdi 😭🥲🥲🥲🥲🥲
Sibelss ermelek1 3 haftalikti öğrendiğimde 😌küçük bı mide bulantisi ve ishal olmustum o şekilde şüphelenip erken gebelik testi almıştım öyle ogrendim
Haticenurdemir ermelek1 duygusallık ve çok uyuma isteğiydi ama ben regl tarihim geçince anladım direk
Parinas ermelek1 kasık ağrısı ve yerleşme kanaması. Peşinden göğüs ağrısı. En son da adet gecikmesi 😄
Edavvv Parinas bende de bunların aynısı bide duygusal dalgalanma var kahverengi lekelenme dün oldu bugün sabah test negatif çıktı sizin ne zaman pozitif çıktı bata 2 gün var
Aleymomm ermelek1 adet ağrısı yaşıyor gibi ağrım vardı kasıklarım da bir de akıntım oluşmuştu sürekli belimde batma oluyordu ama hep gecikme yaşıyorum diye ihtimal vermemiştim baktım 2 ay üst üste adet olmuyorum test aldım çift çıktı 😂 inanmayıp 5 tane test yaptım üst üste hamileymişim sonuç şimdi kızım var 2.cide adetim gecikti sadece ve hafif belim ağrıdı sonucunda da oğluşum oldu şimdi 2 minnak çocuğusum oldu 😂❤️
2Princess1Mom ermelek1 Sadece bel ağrısı ve göğüs hassasiyetiydi. Adete 4 gün kala şüphelenip test yaptım hamileymişim 🥰
XBurcuburcu ermelek1 benim sol kasığımda batma oluyordu regl öncesi ben hep regl olcam galiba diyordum ama bebişmiş😍😍