İkizler burcu.. Aşırııı aşırıııı aşırııı temizlik titizlik ve düzene takık.. Ben onun kadar değilim. Hiçbiryer dağınık olmamalı, herşeyi sade ve öz seviyor (haklı bende normalde sade severim) ama evlenirken çeyizdi eşyaydı ailelerin ısrarıyla biraz fazla aldık.. Şimdi 2+1 evdeyiz her kalabalıklık yapan eşyaya fazlalık muamelesi yapıyor koycak yada kaldırcak yerimizde az olunca görünce çıldırıyor ona o eşyalar fazlalık çöp gibi geliyor.. Ben balık burcuyum duygusal ağlak kırılganım o ise çat çat aklına gelen herşeyi dan diye söylüyor sonra da doğruları söylüyorum diyor.. Her an herşeye sinirlenebilen ama 5 dk sonra siniri geçen biri.. Sinirliyken ağzından çıkanları kendi bile duymaz.. Ama siniri geçince de pişman olur.. Onun için herkes dünya iyisidir her yardım isteyene anında koşar ama benim aralarında hoşuma gitmeyen konuşmak görüşmek istemediğim insanlar olduğunda benim kuruntu yaptığımı düşünür.. Bir de çoğu zaman kız gibi o trip atardı hep ben alttan alırdım ama artık ben trip atıyorum o mecbur alttan alıyor.. Bir buçuk yaşındaki kızımda ikizler burcu ve şimdiden ben birşey demeden mendilleri çıkarıp çıkarıp heryeri siliyor 😂😂😂🙈🙈🙈 Dedim tam babasının kızı ilerideki kendimi düşünemiyorum