AlevFidan Telefonda oyun oynarken dünyayı görmez duymaz Aşırı gamsız bir o kadar keyifci Duygu düşünce his çok içinde yaşar Tahammülümü zorlayanlar
ikibaloglanannesi Sevdiğim özelliği çok ama tek bir özelliğini hiç sevmem kimseyle arası bozulsun istemez🤤
MinikBrokoli Anlattığım olayı başka yerinden anlıyor bazen yada işine gelmiyor 😂😂 genel anlamda iyi yani Sigarayı bıraksa 10 numara adam 😂
BenimBalBidigim Iydrnjg Ya çok aşırı düşünceli yada çok aşırı düşüncesiz oluşu .. uç noktalarda Mesela birgün yemeği dışarıdan söyler bulaşığı yıkar bebeğe bakayım sen uyu der Başka bir gün öğlen 1 olur saat hâlâ kahvaltı bile etmemişizdir kendisi ayaklarını uzatmış oyun oynuyordur ve ben bir taraftan bebeği tıpışlıyorken diğer boşta kalan kolumla kahvaltı hazırlıyorum bulaşık diziyorum adamın umurunda değil 🫣
Asyaninannesi_ Sevmedigim degilde sevdiklerimi sayyim daha kısa olur . Allahın yarattığı iki ayaklı canlı olması dışında sevdiğim bir özelliği yok
Berooo123 Iydrnjg herşeyi defalarca söylemesi anlatması yaşanan herşeyi iyi veya kötü günler sonra aklına gelip anlatır güler, yaşadık bitti işte unut modundayım ben 😂😂😂
Esahan Iydrnjg Ailesinin bana yaptığı şeyleri sadece dertleşmek için anlattığımda yemeyip içmeyip bu yapılanların hesabını sormak için onları araması. Çözümsüz şeyleri sevmiyormuş. Ama ben sadece konuşup rahatlamak istiyorum.
Kartanesi-24 Iydrnjg ani sinirlenmesi, çok bilmiş olması her konuda bir yorumu olur başak burcu kendisi 🤷🏻♀️ bir tık da anne babacı 🤭
Sosyalmomm Iydrnjg asla hiç bişey için plan yapmıyor cok sosyal biri olduğum için her haftasonu her tatile bir plan bi aktivite yapmak istiyorum ama hep düşünen ben oluyorum 🙄
Razismom Çok iyi kalpli maalesef.. İnsanlar da merhametinden faydalanıyor, herkes ondan borc istiyor sanki banka soyduk, geri çevirmeyecek bildikleri için🤦🏼
Iydrnjg Razismom benimkiside eşimin ailesi 50milyar yedı gerı vermedıler bu yüzden fazla merhamet etmıceksın yerıne göre bence 🤨
Razismom Iydrnjg 700 bin ile devamke…ama tık yok ev bile aldılar öyle böyle biz hala kiradayız he bide her istediklerinde arabayı da isterler…
annesim220508 Iydrnjg eşimin sevmediğim 2 özelliği var ikiside yetiştirilme tarzından kaynaklı şeyler. 1- Yıllarca annesi ailesi aynı evin içinde çok fazla kişi ile birlikte yaşamışlar yani yuva üstüne yuva kurmuşlar babaanne amcalar halalar onların çocukları hep aynı evin içinde büyümüşler buyüzden eşimede bu çok normal geliyor bizim çekirdek ailemizin içine kuzenlerini annesi babasını kardeşini ömür billah yaşatabilir aynı evde. (Kardeşi bizimle kalıyor 3 sene olucak nerdeyse) 2- annesi babaya hiç rol vermemiş babalık kocalık rollerinide kendi üstlenmiş her şeyi kendi yapmaya çalışmış ve yapmışta eşimde aynı şeyi benden bekliyor ekmek almak çöp atmak gibi basit şeyleri bile. Bu ikisini sevmiyorum keşke değiştirebilsem.