yeni_anne2 Ecemom_ aralıkta doğum günüydü ps aldım 20 bin tl altıncıklarımla ona en az beş sene hediye yok😂😂
Ecemom_ yeni_anne2 ps5 ini büyük monitörünü aldık kulaklığı eskidi sadece adam öyle oyun meraklısı ki 30 yalına geldi hâlâ hevesleniyor😂 canı sağolsun karısı kulaklığını da alır😂güzel bir eş ve aile babası olduğu için tabi aksi olsaydı günahımı bile vermezdim😂
MhysaTheGreat Buglemyumakgur ben de sizinle aynı düşünüyorum eşim model arabalara bayılır belki öyle bir şey olabilir bu ay sazı ortalıkta duruyor diye ona stand aldım eşinizin özel bir hobisi varsa onunla ilgili bir şey alabilirsiniz
Buglemyumakgur MhysaTheGreat arabaları çok seviyor ama araba alamam 😅 hiçbir şeyde gelmiyor aklıma herhangi bir giysi vs tarzı da almak istemiyorum işte alanlardan kopya çekeceğim biraz biraz 😅
Glhayat_54 Sana araba almış işte sende altında kalma bu hediyenin ne canın isterse onu al tamam sensin😂 hee biz yalnız yaptık zaten bebeği o yüzdende yalnızda gecirıyoruz sensiiiiiinnnnn 😉
gamseliii Ecemom_ Glhayat_54 kadın kötü bir şey söylememiş ki bu yorumunuz neden sinir olmuş gibi üstüne yüklenmişsiniz? Araba aldı diyince kıskandınız herhalde😂😂
yeni_anne2 Buglemyumakgur yok vallaa benim kocam çorabıma kadar giydiren bir insan Allah ondan razı olsun bir dediğimi iki etmez sağolsun ama doğum hediyesi şacma olurr yoksa hakketmediği için degil 1 ay önce ona altınımı bozdurup ps aldım 20 bin tl yeter 😂😂
Ecemom_ gamseliii yanlış etiket yaptınız sanırım kimsenin üstüne gitmedim ben alcağım hediyeyi yazdım
yeni_anne2 Buglemyumakgur sizin içinizden gelmişse almak tabiki alabilirsiniz normal hediye olarak mutlu etmek adına ama bunun adını doğum hediyesi koymak garıp geldi sadece o kadar 😁
kbsoysal Buglemyumakgur Aaa bişey diycem asıl hediyeyi hak eden biz değilmiyiz ya 😅 Valla ben en ona hayatının en güzel hediyesini veriyorum zaten 😅😂
Buglemyumakgur kbsoysal evet öyle en güzel hediyeyi veriyoruz ama onlarda bu süreçte bizimle beraber değil miydi 😅
Buglemyumakgur yeni_anne2 doğum öncesi ya da doğumdan sonra vereceğim için doğum hediyesi olarak adlandırmak mantıklı geldi 😅 alınan her hediye aslında içimden geldi hediyesi değil midir
yeni_anne2 Ecemom_ benimde hep almak istiyormuş ama bir şekilde alamamış bende bu sene doğum gününde sürpriz yaparak aldım ona o benim bir dediğimi iki etmiyor bende ona feda olsun diyerek aldım aynı şekilde sonuna kadar hakkediyor o yüzden alirken hiç tereddüt etmeden aldım 😁🌸
zynpknt Buglemyumakgur benimki kendine aldı kurutma makinesi aldı çamaşırlar ona kaldığı için ona doğum hediyesi oldu 😂😂😂
MorKelebek54 Buglemyumakgur kocaya neden hediye aliniyo onu anlamadim. Butun zahmeti ceken anne? 9 ay karninda taşiyan yine anne? Baba nin gorevi ne bu surecte😂
Buglemyumakgur MorKelebek54 ilk kez baba oluyor onunda ilk heyecanı hamilelik sürecinde yanınızdaydı vs yani bir sürü sebep var en önemlisi ince düşünce onunda varlığını hissettirme sonuçta duygu sevgi saygı isteyen sadece kadın değil diye düşünüyorum
Buglemyumakgur zynpknt ahahahah yaaa gerçekten mükemmel bir hediye olmuş ama 😅 çifte bayram çifte mutluluk gibi olmuş tüh keşke önceden aklıma gelseydi ben de bi değerlendirirdim kurutma makinesini
Ecemom_ yeni_anne2 sen de oyna çok keyifli ps oyunları ben oynuyorum baya😂 hatta eşli oynanabilecek oyunlar var beraber oynayın çok keyifli oluyor😂