Mervecimmm 41Ecrn- son 53 ani ve sert hareketleriyle canımı çok acıtıyor minik yaramaz bir de nefes darlığı çok yaşıyorum
Arzuyn 41Ecrn- uygulamaya göre son 26 sabırsız heyecanlı bir o kadar da bu süreç bitsin istiyorum artık😂
ertonunannesi23 41Ecrn- son 99 🥲acaba bunu yazabilcek miyim diyordum çok şükür zaman ne çabuk geçti ve bunu yazmak nasip oldu 😍 şimdi de acaba son 9 gün kaldı yazabilir miyim 🤣
viyantnr ertonunannesi23 benim 190 bende hep öyle diyorum acaba benim için de hızlı godermi şimdi den yoruldummmm
Rbya 41Ecrn- Son 45 gün ama hala dönmedi ters duruyor umarım döner sağlıkla doğar inşallah bebişlerimiz🙏🏻🌸
MerveDkc35 rozamomy ya kasilmayi nasıl anlıyorsunuz arada karnimla belimde bı sıkışma hissediyorum ama kasılma mı bilemiyorum 33+5 iz bu arada 🙄
rozamomy MerveDkc35 karnım baya sertlesiyo bir dk falan suruyo sonra yumusuyo o şekilde anliyorum ben
Rbya seyma0661 Ayy benim de öyle doktorum 2 hafta bekleyelim bir dahaki kontrole kadar dönmezse sezeryan dedi umarım inşallah sağlıkla doğar bebişlerimiz