seyma0661 41Ecrn- son 49 🥹 ama bebiş hala dönmedi makat geliş gözüküyor sabırsızlıkla dönüp dönmeyeceğini bekliyorum
Mavipatik seyma0661 ay bizde de aynı durumlar 🥲 Dönsün diye dua ediyorum her gün 49 güncük cok az kaldı 🥲🥲
Rbya seyma0661 Ayy benim de öyle doktorum 2 hafta bekleyelim bir dahaki kontrole kadar dönmezse sezeryan dedi umarım inşallah sağlıkla doğar bebişlerimiz
Amabanavardendi Eliffyamann bebeğinizin kilosu nedir ve tam olarak kaçıncı haftadasiniz benimki biraz geriden geliyor kilo olarak
Buzmavise Mavipatik çok stres yapmayın benim baby 32 haftalık iken bir gecede döndü ve erken doğum riskim de vardı ☺️ 39 olduk hala gelen giden yok
Eliffyamann Amabanavardendi ben en son 28 haftada gitmiştim 1 buçuk gibiydi diye hatırlıyorum biraz önden gidiyordu ama kilo hiç önemli bir şey değil canim doğduklarında çok çabuk toparliyorlar allahın izniyle dert etme🙏🏻
rozamomy 41Ecrn- son 26 🙈💖 daha erken gelmek istemezse tabi 😊 son zamanlarda kasılmalarım baya arttı sizler de öyle misinizz
MerveDkc35 rozamomy ya kasilmayi nasıl anlıyorsunuz arada karnimla belimde bı sıkışma hissediyorum ama kasılma mı bilemiyorum 33+5 iz bu arada 🙄
thingma rozamomy ya kasılma nasıl oluyo acaba tam olarak? Karnıma ağrılar giriyo afedersiniz kakam var gibi ama olmuyo, bazen belime giriyo. Onlar kasılma mı?
aryadeniz25 41Ecrn- uygulamaya göre 26💕🥹 sabırsızlanıyorum ve bebeğimi çok merak ediyorum sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
HiravEmir madreysubebe ama o final gelmek bilmiyor sanki her gece olunca diyorum ha bu gece geldi gelecek ama tık yok uyku yok geceleri benimde son 9 🤣🤣🤣