Cihangir09 Pemberuya 2 3 haftada ne biçim kokar o örtüler ya olur mu öyle şey 🥲 3 4 günde bir en geç haftada bir değiştiriyorum
sehnazz000 Pemberuya 2 güne bir 🙄 bu yüzden uyku seti kullanmak en mantıklısı yastık kılıfını her gün değiştirmeyi öneriyorlar
MervEslinArden Pemberuya Klasik bi cuma temizliğim vardır neden cuma bilmem her cuma sil süpür nevresim değiştir yapıyorum
Nur_Erdugan53 Pemberuya Ben iki günde bir değiştiriyorum değiştirmezsem kokuyor zannediyorum doktora gittiğimde O da söylemişti yastıklarının Ne sıklıkla değiştiriyorsun falan söylemişti iki günde bir yastıklarını değiştirmek göz enfeksiyonlarına engel oluyormuş enfeksiyon kapmıyormuş yani☺
ufbus010315 Pemberuya cnm genelde 2 haftada bir değiştiriyorum bazen cok terli uyandıysak 1 haftada değiştirdiğimde oluyo
Alya05 Pemberuya geçenlerde bi kadın düşmüştü internette diyordu bi hafta çarşaflar değişmese klozetten daha çok bakteri var üstünde 😁😁 Ben 4 5 günde bir değiştiriyorum
Minik06 Ben yaz kış farketmez hergun duş alıyorum ve hergün nevresimi değiştiriyorum asla aynı şeyin üzerine yatamam yedekte yastık ve yorganım hep vardır ve dönüşümlü yıkarım