Psk1998 Arkadaşlar 5+2 deyim. Ayın 23 ünde beta yaptırdım 1090 çıktı. Ama bazen ara ara gelen karın ağrısı ve vajinal batma yaşıyorum yaşayan var mı?
mlkkk Psk1998 çok normal hamilelik boyunca ağrı kramp sancı olmasıda normal rahim büyüdükçe ağrı yapabilir
tomrisinaannesi Psk1998 benim de adet olacakmışım gibi ağrılarım vardı geçti şu an 37+2’yim yine aynı ağrıları yaşıyorum 🤷🏼♀️🥹
zbydslck Psk1998 herhangi bi kanama yada kahverengi leke vs yoksa korkma canm. Bebek rahme yerleşiyor vücut değişiyor ondan bunlar. Benim ikinci gebeliğim ben bile tedirgin oluyorum ama Allahn izniyle sağlıklı gebelikse hiç bir şey olmaz.
Pamukmom22 Psk1998 5+1 deyim ara ara kasıklarımda benimde ağrı oluyor, sanırım normal ağrılar vücudumda da ruh halimde de değişiklikler hissediyorum yalnız değilsin yani ☺️
Psk1998 mlkkk ilk gebeliğimde kaybettim şimdi ise daha öncesinde de bunları yaşamadığım için bi değişik hissediyorum doktorumda yarın gel mesane dolu iken bakalım dedi korktum
Psk1998 tomrisinaannesi Allahım sağlıkla zamanında kucağınıza almanızı nasip etsin♥️ Evet bende bi değişik oluyorum ara ara oluyor ama yaşamadığım bir şey olduğu için korktum
tomrisinaannesi tomrisinaannesi amin inşallah sizin bebeğinizde sağlıkla tutunsun doğsun 🤍🤍 benim de düşük riskim vardı aylarca progesteron iğne vuruldum rahmimi destekledi en zorlu süreç maalesef o ilk 3 ay bilirim 🙏🏻🙏🏻
Psk1998 zbydslck yok lekelenme vs yok Allaha şükürler olsun. İnşallah çok dua ediyorum. Hepimiz için güzel olsun her şey 🥹
Psk1998 tomrisinaannesi amin inşallah güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Bir de ilkinin verdiği korkudan da tabi ama içimde kötü his yok her şey güzel olacak inşallah
tomrisinaannesi Psk1998 bende her şeyin güzel olacağına bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alacağınıza inanıyorum güzel anne kandil gecesinin hürmetine 🩷🩷🩷
Psk1998 tomrisinaannesi hepimizin inşallah nasıl güzel dilekler içim rahatladı mutlu ettiniz bu kandil günü beni valla Allah ne muradınız varsa versin ♥️🌸
Psk1998 Pamukmom22 yarın doktora gideceğim bakalım inşallah her şey yolundadır ikimiz içinde, sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah♥️
Pamukmom22 Psk1998 ayy yarın bende doktora gidiyorumm,amiinn inşallah dediğiniz gibi olur sağlıkla süreçi atlatır alırız kucağımıza 🥰
Psk1998 Pamukmom22 1090 ama acaba bu neye göre herkeste farklı cıkıyor olsyını da çok anlayamadım betanın
zbydslck Psk1998 gebeliğin haftasını gününe göre değişiyor canm. Normalde hergün katlanarak artması lazım ki gebeliğin sağlıklı ilerlediği belli olsun
Esra33- Psk1998 bende ilk gebeliğim düşük oldu şuan tekrar gebeyim kan vermedim psikolojimi bozuyor diye bende de kaşık ağrısı göğüs ağrısı akıntı var 5+6 günlüğüm 7 haftalık iken hastaneye gitmeyi düşünüyorum
Svdakyn Esra33- bende sizinle aynı süreci yaşadım bende bekliyorum. 7. Haftada gitmeyi düşünüyorum bende sizin gibi. git gel çok daha stresli oluyor demi sürekli haftaya gel 10 gün sonra gel diyorlar