Ayshababy dygsss nasıl olarak hisediyorsun tam canım ben 20+4 üç gündür tekme şeklinde hisediyorum ama çok degişik bişey tarif edemiyorum vajinama dogru vuruyor sanki baloncuk gibi çok degişik bişey ama dişardan beli olmuyor
dygsss Ayshababy bazen döner gibi hissediyorum sanki dönüyor evet benimde aşağı tarafa çok vuruyor makat geliş zaten
tomrisinaannesi dygsss sakin olun bunu sadece size istinaden söylemedim tabii ki her doğum her gebelik farklı ama burada 4 haftalık hamile olup karnım çıktı bebek bi yere toplanıyor diye konu açanları gördü bu gözler 😂
dygsss tomrisinaannesi evet onları bende çok sacma buluyorum bide 8. Haftada hareket etti diyenlen var🤣
seyma0661 tomrisinaannesi hahahaha o kadar haklısınız ki 33.haftaya gireceğim hala aşırı hareketli değil zaten ilk hareketi de 18+3 gibi hissetmiştim 🤣 20.haftada bu kadar hareketlilik bilemedim ileriki haftalarda ne olur kim bilir
edacnr96 Bende 22.haftamdayım. Bana da çok hareketli gibi geliyor ama özellikle uzandığımda ve karnıma odaklandığımda farkediyorum, saat olarak da akşam saatleri daha çok hareketleniyor sanki. Yoksa iş yaparken ya da meşgulken hissetmiyorum pek.
Ayshababy dygsss benimde dönme yapmiyor daha tekmeyi yeni ögrendi😀 ama can acıtıcı degil hafif hafif tarif edemiyorum nasil oldunu ilk duşundum bebek midir diye ama kasıklarima falan urunca anladim
babyiscoming_ dygsss benimde erkek ama o haftalarda doğru düzgün hissetmiyordum bile o haftalarda bebek günün 20 saati uyuyor zaten 😂 ultrasona her girmemde doktor bu nasıl bebek çok hareketli diyordu 😂 17+3 te ilk hissetmeye başladım sadece minik baloncuk patlaması gibiydi. Üstelik bende zayıfım ve iç karnım dar göbeğimde hemen çıktı. Ona rağmen dışarıdan 25.haftalarda görülmeye başladı pıt pıtları. Şimdi 35+3 haftalığım bebek hareketi buymuş diyorum😂 eğerr kii sizin gerçekten bebek hareketiyse 30lu haftalardan sonra yandınız çünkü zaten 28den sonra düzene giriyor hareketleri
Deryakaya1802 dygsss son aylar neyse de doğduktan sonra peki😁 benim ilk oğlum çok sakindi pek hissetmezdim doğdu aynen öyle 5 yaşında şimdi. Bu bebeğim çok hareketli doğduktan sonra da muhtemelen öyle olcak🥰
5_erkek_annesi dygsss benim 4 yaşındaki oğlum öyleydi 16 haftada başlamıştı hareket etmeye doğana kadar hiç durmazdi ne ara uyurdu bilmezdim gece sabaha kadar tekmeler neler 😂 doğdu geceleri uyumadi 3 yaşa kadar hiperaktiviteymiş 4 yaşında şuan 9 aylıkken emeklemeden yürüdü yürüyüş o yürüyüş gece uyuma dışında oturmaz asla duvarlarda tepinir😳
5_erkek_annesi dygsss 😂bide kolik bebekti oğlum Allah’ım 🙂↕️benim iki çarpı zordu rabbim yardımcımiz oluyor canım güzel anılar kalıyor işte sağlıkla kucağına alırsın inşallah 😍