dygsss Kızlar erkek bebek bekliyorum sürekli hareket ediyor bi başlayınca yarım saat bir saat sürüyor ve çok sert tekmeliyor sizinde böyle mi mesela birşey yiyorum yatmadan 12 de bir başlıyor saat 1e kadar resmen kazıyor içimi 🫠
mahirsmom dygsss 37+2 o hareketler her geçen gün daha da artıp sertleşiyor şu an beni bütün kemikleriyle kazıyor gibi hissediyorum 😂
Gulcan0643 dygsss bende oğluma hamileyken öyleydi bazen o kadar sert tekmeler atardıki uykumdan uyanırdım
bebegimibekliyorum__ dygsss hiç dediğiniz gibi hissetmiyorum 20 haftadayım bazen sadece pıt pıt o kadar
tomrisinaannesi bebegimibekliyorum__ burada ki herkesin bebeği zaten çok hareketli çok kilolu gece uyutmayacak kadar hareketli mesela 20 haftalık bebek 250/300 gram ama nasıl oluyorsa tekme hissediyor 😂 37+2 kız bebeğim 3 kilo ama öyle hareketler hissetmedim yani olması gereken kadar burada ki yorumlardan etkilenip doktoruma sormuştum doktorum anne adaylarının psikolojik olarak böyle hissettiğini çoğunun hareket dahi olmadığını bağırsak hareketi olduğunu söylemişti erken haftalarda kiii konu sahibi gece yatmadan bir şeyler yiyorum diyor
dygsss tomrisinaannesi bağırsak hareketi dışardan görülmez yada elimi koyduğumda hissedemem değil mi iki doktora gittim ikiside çok hareketli dedi yalan mı söylüyorum zayıfım karnım da hemen çıktı belki herkese göre o yüzden fazla hissediyo olamaz mıyım ?
seyma0661 tomrisinaannesi hahahaha o kadar haklısınız ki 33.haftaya gireceğim hala aşırı hareketli değil zaten ilk hareketi de 18+3 gibi hissetmiştim 🤣 20.haftada bu kadar hareketlilik bilemedim ileriki haftalarda ne olur kim bilir
tomrisinaannesi dygsss sakin olun bunu sadece size istinaden söylemedim tabii ki her doğum her gebelik farklı ama burada 4 haftalık hamile olup karnım çıktı bebek bi yere toplanıyor diye konu açanları gördü bu gözler 😂