TugbaveBebisi Aylin35 Ben bulantı yaşadım kusma pek yaşamadım bi de iştahım arttı,hatta ekşi yerine tatlı yiyorum kaç aydır ona rağmen kız bekliyoruz 😊💕
Busra_bugraaa Aylin35 canım onun cinsiyetle alakası yok ki o birazcık genetik ve bünyeye bağlı sadece mide yanmasında kız olur diye söylüyorlar saçlı olduğu zaman
Sevdaliza Bende aşırı bulantı aşırı kusma var 5 kilo verdim kız olacak normalde denilenlerin hep tersine olur herşeyim her işim çok terstir bi bu düz Yani 😂😂😂
Nasirliiii Aylin35 Arkadasim da oksu gic bulanti kusma hic bir sey olmadi guzeller guzeli prensesi oldu
Merveee1 Aylin35 alakalı değil ama ilk hamileliğim 3. Aya kadar kusma oldu suan hiç bir kusma belirtim yok her hamilelik farklı
ebru23 AnlatmayaGerekYok valla gorumcemin erken basladi kiz benimde oldu 10..haftadan sonra erkek yani bence hamilelikle kadindan kadina drgisir bunlar ama eskiden cogunluga gore oyle soylenmistir ultrason mu var di yani:)
Denizanne Hulya57 valla canım bilemem mesela ben hamile olduğumu bilr unutuyorum 4 buçuk aydır hamileyim seninde öyle mi sadece bulantı değil hiç bi hamilelik belirtisi yaşamadım
Hulya57 Denizanne cok şükür benimde rahat gecti bu zaman a kadar 😂 acıkıyorum sürekli we her sat başi lawaboya ihtiyaç i war sadece bende
Kubractnzt Aylin35 hiç o tarz problemlerim olmadı cinsiyeti de erkek 😌 yani zannetmiyorum bu gibi şeylerin cinsiyet belirlediğini 😌 Allah hangisi sizin için hayırlı olcaksa onu nasip etsin 🌼
Hamilelik10 Aylin35 benn🙋🏽♀️🙋🏽♀️ Hiç bulantım olmadı kızımız olucak inşallah. Bulantının falan cinsiyetle alakalı olduğunu kesinlikle düşünmüyorum yapı meselesi. Bi önceki hamileliğimde de hiçbirini yaşamadım ama erkek bekliyoduk o zamanda.