AnlatmayaGerekYok Aylin35 1 gün bile midem bulanmadı 27. Haftama giricem kızım olucak inşallah. Etrafımdaki herkes kesin erkektir senin miden bulanmıyor derlerdi ama doğru değilmiş demekki
Hulya57 Aylin35 Aylin35 Denizanne AA bende hic yaşamadim öyle bi sorun bi defa bile olmadi ama cinsiyet daha belli degik yoksa kız mi 😂😂😂😆😆
Kvldn Aylin35 canm Merhaba! İlk kızımda 24 saati geçiyordu su bile içemiyordum kusmaktan ikincisinde herşey yedim hiç bulantım olmadı farklıydı bayağı ama yine kız hemde iki gebeliğim arasında sadece 5 ay var 😅
ebru23 AnlatmayaGerekYok valla gorumcemin erken basladi kiz benimde oldu 10..haftadan sonra erkek yani bence hamilelikle kadindan kadina drgisir bunlar ama eskiden cogunluga gore oyle soylenmistir ultrason mu var di yani:)
Gamze43 AnlatmayaGerekYok canim hiç bulantın kusman olmadimi ben 5haftalikken kustum bir kere sonra hiç kusmadım cok az bulantı oldu 6 haftalık olduk dun doktora gittik kalp atışı duyduk bulantılarda geçecek gibi sanki normal mi
Denizanne Hulya57 valla canım bilemem mesela ben hamile olduğumu bilr unutuyorum 4 buçuk aydır hamileyim seninde öyle mi sadece bulantı değil hiç bi hamilelik belirtisi yaşamadım
DeryaZ Aylin35 25haftalığım çok fazla yemekleri karıştırmaktan iki defa istifra ettim o da benim pis boğazlığımdan oldu🙈😂 ve kızım olucak hayırlısıyla👧🏼
Krasivyy Aylin35 hiç olmadı bulantım sadce 20 den sonra artık mide yukarı çıktığı için yanma var o kdar
Kubracelik Aylin35 benn🙋♀️36 haftalık hamileyim ilk günden bu yana en ufak bi mide bulantısı kusma olmadı 👐
DamLaaaa35 Aylin35 benim bulantım oldu ancak şöyle bulantıdan ziyade yemek yemek istemedim yersem bulancak gibi geliyordu 3 hafta sürdü hiç bişey yiyemedim. Hamileliğim boyunca 4 defa kusma yaşadım sadece. Sonra geçti çok şükür. Kız bekliyorum
Anacsevgidolumelek DamLaaaa35 bende 3 aylik oldum aracla uzun yol gittim.sarsildim galiba o gun iki defa istifra ettim bir de zorla pirasa yedirmislerdi onu cikarmistim. Cok sukur :) doktorumuz tahminim kiz dedi bakalim :)
rodin123 Aylin35 mide bulantısı hiç yaşamadım son ayımdayım o zamana kadar problem yaşamadım son ay cidden baya problem yaşadım 8 aya bedel oldu gerçekten
Mirayzehra Aylin35 Benim hiç midem bulanmadı kusmadım bile tatlı çok yedim herkes erkek dedi ama tüm tezleri Çürüttük kızımla şuan 18+5 Miray bebeğe gebeyim ♥️🧿🙈