tubavarlikk istanbul3455 kızım olsaydı aybüke koyacaktım 😍 hem asil hem kulağa hoş geliyor bence çok tatlı bi isim
seyma0661 istanbul3455 eltimin kızının adına koydu çok hoş bi isim ama biraz ağır yada bizim Aybüke anneye babaya çekti bilmiyorum 😂 biraz sert bakışlı ciddii
istanbul3455 Çok teşekkürler kızlar. Bencede asil ama her duyan garipsiyo etrafta çok olan bir isim değil. Ya Aybüke olacak ya hüma
okuyananneeeee istanbul3455 ilk kızımın adı Bilge Hüma, ikinci kuzuma hamileyim 22 haftalık onun adı da Aybike olacak ikinci isim koymayı düşünmüyoruz ona ben istiyorum da eşim istemiyor 😅
anonimuye istanbul3455 bizde aybüke koycaktık millet şimdiden basladı aybuke mi aybüke mi aybike mi diye sormaya cocukta ilerde zorlanmasn diye vazgectik ve suan hala ismi yok 34.haftadayz😀
Mrvsmt2502 istanbul3455 bence çok güzel benimde kızım olacak. aybükenin öztürkçe hali aybige. ben aybige koymak istemiştim eşim çocuk ilerde hep ismini düzeltmek zorunda kalır dedi aybike düşündük şuan için içimize sindi ama hala arayıştayım 😃❤️
2cicekannesi_ istanbul3455 bizde kızımızın adını Aybüke koyacağız 😍 anlamı çok güzel Ay kadar parlak demek ömürleri parlak karakteri parlak geleceği parlak olsun inşallah 😍