acmznu ilkainci 34+5 salgına yakalandım hastayım bayadır antibiyotik kullanıyorum onun dışında sıkıntı yok şükür
Queen3524 myangelson ilacın bir etkisi oldumu peki benim hastanede kontrole gidince tansiyonum resmen kontrolden çıkıyor evde12-8 maksimum 13-9
myangelson Queen3524 ilacı alalı 1 hafta falan oldu fayda ediyor gibiydi ama işte dün tansiyonum cikti anlayamadım bakalım tekrar edecek mi yükselme olayi. hastane ortamında yüksek cokabiliyor tansiyon. Özellikle sıcak kalabalık ve bunalmışsaniz yüzde doksan yüksek çıkıyor tansiyon ben deneyimledim bunu acilde muayene odasında ölçüyorlar aşırı sıcak havasız bir oda 15 çıkıyor ama bende hiç belirti yok kapının önüne oturuyorum orası daha serin 12 çıkıyor tansiyonum. Sordum havasız sıcak ortam tansiyonu çıkartıyor dediler o yüzden hep dışarıda ölçüyorlar tansiyonumu.
Zlfiyee 32+3 bayaa ağırlaştım adım atmada zorlanıyorum ,midem çok kötü yanıyor özellikle geceleri , uykusuzlukta oluyor , ha bidee iştahım yok hafta sayıyorum kızlar
BelisMelis41 Zlfiyee paketlı seyler mı tuketıyorsunuz ? Bır ara benmde öyleydı ya sutu ılıtıp ıcın yada doktorunuza soyleyın surup yazsn surubu almadan once benmde cayır cayır yanıyordu aldıktan sonra daha kapagını acmadm surubun 😀
arasmoms_ Starkmama21 haftamız aynı hemen hemen aynısı bende de oluyor şunu çözdüm eskisi gibi yiyoruz ama çocuk da büyüdüğü için yer kalmıyor midede sabahta aç uyandığımız için fazla kaçıyor otomatik çıkıyor ben böyle yaşıyorum en azından porsiyonu biraz azalttım o sıkıntım kalmadı şuan
Pelnztrk kbrkzy öksürük şurubu kullanabiliyor musun ben 2 kere acile gittim hiç vermedi serum taktırdım bir tek. Ballı limon sıcak şeyler yapıp içtim hep
Canandd 34e girdim bende bugün itibariyle geçmek bilmeyen bir mide yanması ve burun tıkanıklığı sebebiyle uyuyamama var. Henüz hareket etmekte çok zorlanmıyorum bunuda sürekli hareket hakinde olmama bağlıyorum. Çünkü zor diyip oturursam kalkamayacağım gibi. Günlük yürüyüş az yemek yeme bol su ve tuvalette geçirilen tüm zamanlar. Şu aralar durumumu böyle özetleyebilirim. 37 ye kadar çalışacağım son 20 gün onu düşündükçe daha da çalışma hevesim kaçıyor ama odaklanmaya çalışıyorum 🤭 herkese sağlıklı doğumlar sağlıklı bebeler
Starkmama21 arasmoms_ evet aç karına iç eczanede bana 2 saat boyunca süt yoğurt peynir falan yeme dedi
Hulu61 34 haftalığım bende hamilelik zorlamaya başladı benide hareket kısıtlılığım pek yok ama nefes darlığı kalp çarpıntısı yordu beni artık
Queen3524 myangelson geçmiş olsun tekrar benimde yükseldiğinde sadece suratımda kızarıklık oluyor onun dışında hiç bir şey hissetmiyorum 🙈
Merveerol28 Tazeanne74 biz de 31+1 iz 🌸 dediğiniz gibi gece uyuyamıyorum onun dışında sorun yok. Uyuyamama durumumuz hormonal mi acaba 😌
myangelson Queen3524 teşekkür ederim size de geçmiş olsun 🌸 14-15 leri görürseniz ve dusuremezseniz mutlaka gidin doktora aksatmayin 😊
arasmoms_ Starkmama21 demir ilacı da yapıyor yemek yedikten 2 saat sonra içmeyi dene ozaman dokunmaz bulantı yapmaz
aysegulpolat121 ilkainci 32 haftalık olduk şükür iyiyiz yarın kontrolümüz var inşallah her şey yolundadır 🥰🙏
Merveerol28 Tazeanne74 benim kız da aynı maşallah kıpır kıpır bu saatlerde 😄 sağlıkla gelsinler inşallah 🐣🥰
Tazeanne74 Merveerol28 amin inşallah canım ♥️🥰 Rabbim sağ salim kucaklarimiza almayı nasip etsin evlatlarımızı 🌸🦋
Mk1907 32+4 teyiz. Serklajlıyım yatmaktan dolayı geçmeyen baş ağrılarıyla mücadele ediyorum. Bir yanım artık doğsun istiyor bir yanımda onun için en gerekli büyüme alanında biraz daha kalmasını istiyor 😞
Aseka ilkainci 33+5 eksiklerim çok var ev temizliği desen elimi de sürmedim normalde çok telaşlı bi insanım ama nedense şu an aşırı rahatım 😬