gunaymom 4 kere hafif silik çizgi gördüm hatta kuruyunca kırmızı ve dahada belirginleşen bu sabah başka marka yaptım hiç bir şey yok 3 gün var zaten artık yapmam sanırım yok bence 😏
Meridaily gunaymom prodoctor yanıltmıyor diyorlar aslında ama ben de days doctor yapıyorum dünden beri o yalancı pozitif prodoctora güvenılır denılıyor
duyguanneoluyorr gunaymom aynısını bende yaşadım 4 defa pozitif çıktı test aynı dediğin gibi durdukca iyice belli olmuştu ve anında çıkıyordu çizgi ama hamile değilim
mucizem4423 Canım maalesef en iyisi diye almıştım bana da aynısını yaptı hatta gittikle koyulaştı falan ben de heveslendim bi ton kan verdim bi şey yok sonra da adet oldum zaten yazık çok üzücü
gunaymom mucizem4423 bende çok şaşırdım hep çizgi çıktı hatta kurudukça pembeleşti iyice vs bu sabah nimo test yaptım bembeyaz şaka gibi😂
Meridaily gunaymom days doctor son postumda var bak, prodoctor da yanılttıysa🤦🏻♀️ ben de adet olmazsam yaparım diye bekletiyordum prodoctoru
gunaymom Meridaily şöyle bir şey var zaten doğrusu adet gününde ya da gecikince yapmak o zaman ne marka olursa olsun çıkıyor
Mor-kelebek Kızlar Ar+i Med test nasıl güvenilir mi kaset değil ama çubuk sekillde olan @mucizem4423 @gunaymom @Meridaily
Akseec Mor-kelebek degil canım artimed day’s doctor mimea first test prodoctor nimo duratest bebetime after10 bunlardan uzak durun kizlar
gunaymom Mor-kelebek kullandim mi hatırlamıyorum ama nimo kuruma çizgisi çıkarmadı mesela bu iyi bisey
AslanBebeginAnnesi Mor-kelebek ah o artımed iki kere pozitif çıktı hemen kan verdim 0.01 çıktı beta. Allah’a havale ediyorum o markayı. Asla önermem canım
Akseec Mor-kelebek canim bu testler hamile olani zaten gosteriyor ama sıkıntı şu hamile degilsen de cizgi cikariyor cok karisik gercekten ben cok uzuldum uzak duruyorum artik🥲
Mor-kelebek @AslanBebeginAnnesi yaa eczaneden mi almıştınız birde kaset olarak mi yaptınız çubuk şeklinde mi
AslanBebeginAnnesi Mor-kelebek erken gebelik testiydi canım. Profilime gir post açmıştım orda var resimler
Mor-kelebek AslanBebeginAnnesi ya evet aynısı heralde üstünde birde %99.8 kesin sonuç yazıyor o vardı bir tek eczanede önceki gebeligimide onda öğrenince güvenilir gelmişti 😔