PlutonMerkez History5 hayır kullanmadım.Sadece bol bol yattım.Kişisel ihtiyaçlarımı kısıtlamadım.Geri kalan sürem hep yatarak geçti
hatice_aygun2 History5 benimde dedi plesentası rahim ağzını kapatmış diye araştırdım çok korktuydum 1 ay sonra gel dedi gittiğimde olması gereken yerde rahat edebilirsin demişti büyüdükçe hareketlerle değişiyormuş şükür sizinde öyle olur inşallah 💜
Gunesazra History5 14 haftalığım haftalardır kanama lekelenme şikayetim vardı bugün tanı koydu doktor sizinkiyle aynı çıkarabilir çıkmayadabilir dedi
History5 Gunesazra Aynısı banada dendi dinlenmeye çalışıyorum zor olsada ve bol su tuketmemiz lazimmiş size de geçmiş olsun aynı hafta da tanı koyulmus
Gunesazra History5 bu benim 2. Gebeliğim kızımda fıldır fıldır gezerdim asla sıkıntım kanamam yoktu bu çok fena oldu dün 11bin adım atmıştım sonra kanamam ağrım oldu yükselir inşallah moralim çok bozuldu ayrıntılı usg de dananın kuyruğu kopar sanırım 😔
History5 Gunesazra Aynıyız benimde ikinci ve böyle biseyle ilk kez karsilastim Allah bizi feraha kavustursun 😔