History5 hiç endişe etmeyin haftanız daha erken yukarı çıkar sadece dinlenin bol istirahat edin, ağır kaldırmayın çok iş yapmayın ve ilişkide yasak doktorum bana bunları yasakladı 29. Haftadan beri aşağıda rahim ağzını tam kapatmıyor mesela bende bebekde doğum pozisyonunda o haftadan beri 36. Haftadayım şuan ilk zamanki kadar aşağıda değil biraz yükselme var ama hiç şikayetim yoktu benim o yüzden hiç farkedilmedi sanırım belki daha erken farkedilseydi sizin gibi yükselirdi muhakkak . Erkenden farkedenleri hep yükseldiğini okudum forumda . Bebek büyüdükçe yukarı çıkar dedi doktorum gebelerin çoğumda oluyor bu durum dedi ve sezaryen okuyorsun başka bi durum yok. Zaten muayenelerine gittikçe doktorun durumuna göre bilgilendirme yapar. Herkesin risk durumu farklı o yüzden burda kim ne derse desin kendi durumuna göre bilgi verecek sana dikkat etmen gerekenleri bil yeter canım çünkü ben öyle yaptım 😅sürekli araştırıp okudum forumda farklı farklı şeyler sanki benimde başıma gelecekmiş gibi stres yaptım boşunaymış yaptığım stres şükür bi sıkıntı olmadı şimdiye kadar . Sen güzelce beslenmeni yap kendini ve bebeğini yorma Allah’ın izniyle hiç bişey olmaz merak etme