Mor-kelebek Duru4535 yerleşme kanaması olabilir benimde öyle olmuştu iki gün geçince yerleşme kanaması gelmişti hayırlı olusn 😇
Duru4535 Mor-kelebek adet değildir dimi karnımda ağrılar var adet ağrısı gibi resim yukluyemiyorm size atsam testimi
Mor-kelebek Kızlar ar+ı Med testi güvenilir mi kaç gün geçince yapsam sonuç verir acaba birliktelikten 5 gün sonra uygulayabilirsiniz diyor ama öyle çok pahali ya almadım
Mor-kelebek @Duru4535 devamı gelmezse adet değildir düzenli regli oluyorsan zaten 4 gün gecikmişsin silikte çıkmış adet olsan gün içinde kırmızıya döner. Ama hamilesindir inşallah rabbim gönlüne göre versn canım
Duru4535 Mor-kelebek Allah razı olsun canım inşallah şu kandilin hürmetine dualarımızı kabul eder hepimizin kucağı dolar aminnn🤲
Mor-kelebek @seher_edz hayırlı olsun canım 🌸 bu ay ne çok hamiş var Allah’ım benide sevindir böyle yarabbim hayırlı zamanda 😇
Mor-kelebek Esmeh eczaneden aldım 50 ydi galiba önceki kürtaj olduğum gebeligimide bununla öğrenmiştim ama günümün gecmesini beklemiştim şimdi kutusuna dikkat edince erken gebelik yazdığını gördüm
mucizemom8 seher_edz silik çizgi görüyorum 😍 ay inşallah ben de bu güzel haberi bu ay alırım ya maşallah 🥹
Musilk-1 Duru4535 lekelenmen devam ediyormu iki gündür bende şuanda öyle dün testte hafif çizgi vardı yarın sabah tekrarlayacagim üçüncü gün lekelenme devam ediyor adete dönmedi
Duru4535 Musilk-1 pembemsi adet gbi leke geldi bugün bende adet mi yerleşme kanamasımi bilemedim ya test yaptım silik çizgi çıktı yarına kan vericm inşallah vardır ya