Bglmmrn Smyye1B ismiyle yaşasın inşallah güzelmiş ismi oğlun kaç yaşında canım bende ikinciyi bı düşünüyorum bı düşünemiyorum 😀😊
Smyye1B Bglmmrn 2 buçuk yaşında şuan bebiş doğduğun da 3 yaş 3 aylık olucak nasipse ☺️ ben eşimden aldığım desteğe güvendim ikinci bebeği öyle düşünmeye başladık 😅
Aseka Beequeen Yaser Emin koyacağız 45günümz kaldı 🐣 benim çevremde bu isim var eşimin ailesinde hiç yokmuş hatta duyulmamış isim olduğunu bilmiyordum. rüyamda görmüştüm o zamandan sonra hangi ismi dediysem eşim Yaserden vazgeçmedi 😅
Bglmmrn Smyye1B benim eşimde bana çok destektir temizlikte yemekte bana kalsa istemiyordum ama eşim yaşından dolayı erken istiyo o 34 ben 26 yaşındayım benim oğlumda 2 buçuk yaşında 😊
Busranurtopal Beequeen İlk oğlumun ismi Arden Yüksel , nasip olursa ikinci oğlum olacak onun adı da Aren Deniz 🩵
Smyye1B Bglmmrn Aa soylediniz de bizimde yaş farkından dolayı birazda ben istedim 😅 Eşim 27 ben 30 yaşındayım birazda yaşımdan dolayı oldu yani☺️
Angel19 Beequeen 5 yaşında oğlum var adı Egemen Kutay ❤️ bir oğlum daha olacak nasipse Birkan Sarp koyacagız ❤️