_zehradogan19 Selim_Alparslan benimde 5.78 çıkmıştı canım doktor ilaç başladı 2,5 altında olması gerektiğini söyledi yaklaşık iki haftadır ilaç kullanıyorum 3 e düşmüş çok şükür
Kkardelenn1 Selim_Alparslan onlar troidi yavaşlatıyor canım çok sık tüketmemeye çalış duzelir inşallah ☺️
Selim_Alparslan Kkardelenn1 aşerdım galiba kuzum normalde pek sevmem :) dikkat ederim teşekkür ederim 😊
Selim_Alparslan Ceku256 canım merhaba haber beklemiştin doktorum yazdı tehlikesi olabilir diyor kontrole geldiğinde ilaç yazalım dedi kuzum
Ceku256 Selim_Alparslan çok teşekkür ederim geri dönüş yaptığın için. Benimde bugün sonucum çıktı 3.68 çıkmış. Bugün 15.00 da randevu aldım bakalım ne diyecek doktorum
Foreverr İlaç yazması gerek size düşmesi için gebelikte normal bü değer değil malesef benimde 8 haftalıkkrn yüksek çıkmıştı hemen ilaç yazdılar doğum yapana kadar içtim allaha şükür bir sıkıntı olmadı
Foreverr Selim_Alparslan ben aylık dahiliye gidiyodum kontrol için kan veriyordum ona göre ilacı ne kadar kullanmam gerekiyorsa söylüyodu 25 ml içiyodum sabah aç karına kahvaltıdan yarım saat önce demişti şuan ikinci gebeliğim 11+3 bunda yüksek çıkmadı tsh ilerleyen zamanda nolur bilemem 😊
minkmom_25 Selim_Alparslan anladım canım geçmiş olsun bende kullanıyorum tedirgin olma 7. Haftam bitince başlamıştım bende ☺️
Selim_Alparslan minkmom_25 tamam canım doktora gittiğimde 6+5 olacağız nasipse daha brbegi ve kalp atisi duymadık inşallah hersey yolunda olur