ertonunannesi23 Polyana12 Çok şükür iyiyim siz nasılsınız 25+5 haftalık 1 buçuk saattir uyanığım çok hareketli ben sağa dönüyorum oraya geliyor sola dönüyorum sola geliyor bende o hareket ettikçe uyuyamuyorum 🥲 beni önceden uykusuzluğa alıştırmaya başladı bence
Ebru_ebru Polyana12 Bana geçmiyor gibi geliyordu çok fazla mide bulantısı sürekli serumlar felan baya zorlandığımdan sanırım ☺️
Polyana12 Ebru_ebru rabbim sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin inşallah hayırlı güzel doğumlar iniz olsun 🥰🥰
Ebru_ebru Polyana12 İsim konusunda net karar vermedik ama düşündüğümüz birkaç isim var Rodin , Rojan , Dildar eşimin önerisi isimler ama benim düşündüğüm ise Aras Ege . ☺️☺️ sizin oğlunuzun ve kızçenizin ismine karar verdiyseniz nedir ?
Polyana12 Ebru_ebru oğlumun adı Kayra eğer ikinci erkek olsa direk atlas ege demiştim kızım.olacak ama inanır mısınız isim bulamadım çok yeniler adı altında isimlerde istemiyorum çok eski de istemiyorum hiç bir isim içime sinmiyor nedense Alya olabilir diyoeum bazen Kayra ismeine yakın olarak oda net degil
Ebru_ebru Polyana12 Arya yada Alya olabilir gibi ☺️ sağlıkla adıyla büyüsün inşallah evlatlarınız 🥰 Kayra ismini bende çok beğeniyorum 😊
Iydrnjg Polyana12 kızlar 4yasında bı kızım var 4aylıkta bı kızım var normalde 4aylık kızım Benı yorması lazım 4yasındakı kızım yoruyor bıde Dört yaş sendromu var durmadan kıyafet degıstırıyor bişeyler istıyor kızım gıttı bı başka kız geldı 🫣
Polyana12 Iydrnjg kıskançlık adı altında dikkatinizi çekmeye çalışıyor olabilir mi acaba tecrübem yok ama direk aklıma bu geldi
Polyana12 Ebru_ebru Arya ismi Kayra ile neredeyse bire bir dil sürcmesi yada ona birine seslenirken karışıklık olmaması adına Alya daha bir iyi geliyor bana ben çok eskiden duymuştum Kayra adını liseye giderken oğlum olursa adını Kayra koyacağım demiştim rabbim nasioye etti çok şükür hiç işim aramadım direk adı belliydi ama kızçemde zorlandım ☺️☺️
Enisecik Polyana12 selam bende geldim aranıza neyin stresi anlamadım ama bi uykuya dalamadım bugün 31. Haftaya girdim normal midir
Ebru_ebru Polyana12 Düşüncenizde doğru ☺️ kız isim seçeneği daha fazla sanki erkek isim zor oluyor ama sizin liseden karar vermişsiniz ☺️
Iydrnjg Polyana12 normalde kardeşini kımseye sevdırmez ama evet çok ilgi istiyor bizde eşimle ona çok ilgi verıyoruz o uyuduğunda kardesını sevıyoruz 😂
Polyana12 Iydrnjg şimdi ister istemez bütün ilgi ondayken ikiye bölündü büyümüşte kendisi maşallah anlıyor ve cicukcu duygusu ile kıskançlık yapıyor