Gullusah92 07-humeyra İnternette sütü azaltan yiyecekler yazıyordu, yememek için bakmıştım aklımda maydanoz kaldı, deneyen var mı bilmiyorum.
zey-nep11 07-humeyra hayıt macunu yedım benımde yuksekti onu yedım diğer ay gebe kaldım hem prlktın düştü hem yumurtm guclendı hamdolsun dene. Tum hormonları düzenliyor 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Krdeln Bahsedilen ilacı bende kullandım düştü önümüzdeki ay tekrar kav vericem kontrol için ama yükseliğinin olduğu dönem göğüslerde büyüme çok yaptı ve tekrar eski haline dönmedi çok mutsuzum
Sunshine48 07-humeyra ilacın verilme dozuna göre değişiyor düşme hızı eğer sık sık günler kullanırsanız daha çabuk düşüyor tedaviyi doktor ayarlıyor benim doktorum vucudu da yormamak adına 15 günde bir kullandırmıştı 4-5 ay sonra hamile kalmıştım bıraktıktan hemen sonra ondan önce olmuyordu
HuriyeDemir 07-humeyra bende dostinex kullandım 2.ay da hamile kaldım ama benim doktorum en az 6 ay kullanman lazım gebe kalma demişti ben bilmeden 1.5 ay kadar kullanmış oldum çok şükür bir sıkıntı olmadı şuana kadar 23+5 teyiz ben haftada bir kullanıyordum
07-humeyra Sunshine48 Patito__ zey-nep11 Gullusah92 HuriyeDemir Sunshine48 Arkadaslar hepinizw tesekkur ederim dediklerinizi dikkate alicam
Leydii HuriyeDemir merhaba peki hamilekikde yine yuksek oldumu? Bende ilaç kullandim düşdü biraktim hamile kaldim , simdi hamilelikde yine yuksek
Patito__ 07-humeyra dostinex verir cabuk düşer zaten eger bıraktıktan sonra tekrr cikiyorsa mr istiyor Yani prolaktin yuksekliginde fazla bitkisel seyler kullanmayin cunku ters tepebilir Dereotu pek tüketmeyin yukseltiyo
Laleesra Bende de yükseklik vardı bazen yükseliyor bazen düşüyor nedenini de bilmiyorum hayıt tohumu kullandım o kandınlarda hormonsal kan değerlerini dengeliyor. Tabi ki doktora sorarak yapmak gerek her şeyi 🌸
Ozlemerikci543450 Bu arada bitkisel tada ilaçla da düşse bi anda geri artabilir kesin çözümü yok takipli olmak gerekiyor prolaktin tek başına gebelik olamaz diye bi şartı yok yükselmen hamile kalanda var ama önemli
07-humeyra Ozlemerikci543450 yani bunu ben kendim icin sormadim akrabam icin ama gebe kalmamasinin sebebini bunun oldugunu soylemis cok bilgim yok bende burdakiler biliyor diye sormak istedim ama bilgileriniz guzel faydali tesekkurler
HuriyeDemir Leydii Ben tekrar kontrol ettirmedim ilaç kullandıktan sonra da düştü mü bilmiyorum şuanda nasıl bilmiyorum