Merve8155 ilk gebeliğimde hiç uğraşmadan sonuç aldim. Ama 1 senedir 2.icin uğraşıyoruz. Sağlıklı bi gebelik elde edemedim, 6 ay gebe kalmak için bekledim, her ay hamile miyim diye geçirdim sonra hamileyim derken kalbi duran bi bebeğim oldu. Daha sonra 2 ay ara verip kan tahlillerimi yaptırdım eksik çıkan vitaminlerimi besin yoluyla aldım, folik asit kullandım, sağlıklı beslendim. Stres yapmadım diyemem çünkü insan ister istemez düşünüyor, bir işim olsaydı yada beni oyalayacak bir arkadaş ortamım belki zaman çabuk geçer ve kafamı oraya vermemiş olurdum. Her ne olursa olsun beslenme şeklimin bana yardım ettiğini düşünüyorum. Full folik asit ağırlıklı, demir, kalsiyum ve c vitamini içeren yiyecekler yedim. Asla asitli birşey tuketmedim. Çok canım isterse 2 yudum aldım. Abur cuburu bıraktım. Belki de yumurta kalitesini artirdim bilmeden. Tabii eşime de belli bi süre asitli içecekler yasaktı. Sonuçta ondan gelenlerinde kaliteli olması gerekiyor. Benim yolum böyleydi gerçekten çok çaba sarfettim ve artık sağlıklı beslenmekten yoruldum diyebilirim 😅 Şükür ki sonucum güzel oldu.