Merve8155 aşkım en basta stres yapma acık konuşayım ben sana ilk istemedim gaberm yoktu düşük yapmaya calısıyormusum 20gun dıs gebelik gecirdim ölüyordumaz daha, hep oroblemli Bi reglim oldu miyom var dediler parçalar düşürüyordum düzensiz oluyordu korkuttular kilodan riskli dediler acıkcası cocuk istemedim bi ay denedik gününü hesapladım yumurtlamasını hesapladım yastık koydum ayaklarını dik havaya beklet dediler sogan suyu ictim bi ay denedim sadece olmadı nasip değilmiş ama daha sonra afedersin doğru duzgun ilişkiye bile girmediğim bi donemde şak diye hamile kalmısım biraz kafanın rahatlıgıyla alakalı bence sıkıntı yapma hiç bişeyi, bi kadınla tanıstım bisürü en pahalı yerlerde tüp bebek yaptırmış asla tutunmamış ama 41 yasında işi bırakıp emekli olunca stres azalınca kendiliğinden hamile kalmış 3 yaşında bebeği vardı, annemde bana hamile kalamıyormuş sogan suyu icmiş pesine hamile kalmış doğru mudur değil midir bilemem ama tek bildiğim şey stres varsa hayatında sadece bebek konusu değil iş yeri aile hayatı eş anne baba vs gibi o bile etkiler bence herşeyden önce kafa rahatlıgı askım allah nasip etsin bi an once kucağını hayırlısıyla doldursun inşallah💕💕