Womanmom15 Kızlar çok fena salgin var herkes grip mi Bende kuru öksürük var Bogazlarimda ağrı doktora gittim ilaç sayesinde hafif atlatiyorum kimler bu sifayi kaptı
superstar_00 Womanmom15 3 defa ard arda kızım 30 aylık 4 defa ard arda kaptı maalesef bende kızımdan kaptım hep.
metemom_ Womanmom15 hiç hasta olmayan eşim hasta ben hastayım 5 aylık bir bebeğim var dün ona bulaşmış hepimizin de boğazı kötü durumda
Gulcan0643 Womanmom15 kesinlikle bebeğimde 14 haftalık daha hareketlerinide hissetmiyorum tedirgin oluyorum bazen oda etkileniyormu acaba diye
Miyosss Bende yakalandım maalesef. 30 haftalikta hamileyim biseyde yapmıyorlar perişan oldum 1 haftadır
Womanmom15 Miyosss ben 32.haftadayim enfeksiyon doktoruna gittiniz mi ben direk ona gittim boğaz ağrım için
Miyosss Womanmom15 yok canm gitmedim çevremde birkaç kişiye sordum hiçbir şey yapmıyorlar dedi kadın dogumcumda yapmazlar boşuna gidip iyice kötü olma evde kendin geçirmeye çalış deyince hastaneye gitmedim o yüzden 😓
Gulcan0643 Womanmom15 önceki gebeliğimdede kışa denk gelmişti hiç hasta olmamıştım bunda kolum kanadım tutmuyor valla gripten
Womanmom15 Gulcan0643 çok iyiymis benim bağışıklıgim düşük bilinçli olsaydim daha önceden aşı olurdum geçmiş olsun sizede
Womanmom15 Miyosss off çok zor bence iyice kotuyseniz maskenizi takip gidin kadın dogumcuya en azından serum veriyolar siz bilirsiniz tabiki geçmiş olsun 🌸
Girlmama Womanmom15 2. Defa kaptım yarın ilaçlarımı alacam boğaz ağrım geçti ama öksürük bizi mahvetti