Gamze0991 GirlandBoy_Mom nasıl yanılma bana 12 de erkekle 16 da kız denıldı şuan kız olarak düşünüyorum yanlıs mıdır
Kkardelenn1 Bol bol zıbın alın kızlar 😅bulundugunu şehir sıcak şehirlerde özellikle içeride zıbın iyi oluyor dışarıta çıkarken de ince uzun veya yarım kollu tulumlar iyi oluyor bebekler sıcağı sevmiyorlar 😀
___Ebruli___ GirlandBoy_Mom aynen kuzum Allah razı olsun onlardan… Rabbim eksiklerini göstermesin bir halamı kaybettim kanserden 2 tane kaldı..
Melissayda @GirlandBoy_Mom napiyosun aşkom 🤩 bugün bebiş kıyafetlerine baktım oyy bir güzel şeyler var asla almaya doyamıyorum zıbın falan yazın çok kullanılıyor şortlu tişörtlü takımlar da kullanışlı önden çıtçıtlı tutumlar da çok rahat oluyor alt değiştirmede falan şimdilik bunları not aldım fikir olsun
GirlandBoy_Mom Melissayda eşim yarın alışveriş yapalım diyor içim gidiyor bebe kıyafetlerine 😅😅içim kıpır kıpır anlatamam eşim benden daha deli sanki ilk çocuğu🤣🤣şaka bi yana insan heves ediyor Rabbim anne olmak isteyenlere de nasip etsin inşallah 🤲🤲
Kkardelenn1 cerengeredeli dışarısı için uzun kollu daha iyi olur en azından yenidoganlar öyle olmalı bence zaten müslin vs örteriz diye düşünüyorum ben evde de zıbın artı kısa kollu tulum olabilir üzerlerini örtüyoruz çünkü 😀ama Erzurum Kars vs bu tarz şehirlerae onların yazı bahar gibi oluyor uzun kollu almak mantıklı oralar içim tamamını
Liimon GirlandBoy_Mom bence yapmayın yazlıklar çıkmadı. Bizim de nisan sonu biraz uzun kollu aldık ama çok bir şey almadık. Renkli cıvıl cıvıl şeyler çıkınca almayı düşünüyoruz
Mavili1480 GirlandBoy_Mom Kuzum benin kuzenim haziranda doğum yaptı 1-2 hafta hastane çıkışı giyiyor dedi sonrasında kısa kollu zıbın ya da askılı altınada uzun giydirmiş tulum falan olur dedi kısa kollu alırım galiba onuda genel olarak zıbın yani 😂 yazlık şeyler giyerler diye düşünüyorum 0-3 ay şeklinde alacağız artık
Mavili1480 GirlandBoy_Mom Hastane çıkışı ve tulum al canım ama çok alma az al şimdilik yazlıklar çıkınca da yazlık tarzı alırsın tamam 😂 0-3 ay bitsinde gerisi kış zaten her şey alırız
Melissayda @GirlandBoy_Mom ay amin kuşum inşallah evlat isteyen, bekleyen, hasretini çekenlere rabbim en kısa sürede yaşatsın bu duyguları 🙏🩷 öyle oluyor ama ya insan dayanamiyor hepsi cici cici kızım cici diyor ya ondann alışkanlık 😂😂
GirlandBoy_Mom Melissayda amin kuzum 🤲çok güzel şeyler varya benim ailemde hiç erkek yok biz 4 kız kardeşiz ondan bilmiyorum erkek bebek nasıl olur ya allahım 😂😍