GirlandBoy_Mom 📌Kızlar neler alınmalı evdeyken zaten kızımın kıyafetleri var onları giyecek oğlum ama dışarı için ne almalıyım tecrübeli anneler hadi yorumlara 💙
2Princess1Mom GirlandBoy_Mom Bende bekleyeyim kızım tam bi kış bebesiydi. Kasım doğumlu. Yaz bebeğine ne alınır hiç bilmiyorum 😂🤭
___Ebruli___ GirlandBoy_Mom kızımın halen bebeklik kıyafetlerini saklıyorum ama hepsi kız kıyafeti eğer cinsiyetimiz erkek ise sıfırdan alınacak 😅😍
Mavili1480 GirlandBoy_Mom Kuzum benin kuzenim haziranda doğum yaptı 1-2 hafta hastane çıkışı giyiyor dedi sonrasında kısa kollu zıbın ya da askılı altınada uzun giydirmiş tulum falan olur dedi kısa kollu alırım galiba onuda genel olarak zıbın yani 😂 yazlık şeyler giyerler diye düşünüyorum 0-3 ay şeklinde alacağız artık
2cocuk2kopek Havvanurayar sen bol bol zıbın al kalın şeyler çok alma hatta tek parça ince tulum al mayıs sonu doğurmuştum. Hiçbirşey giyemiyorduk sıcaktan yanıyordu
feynnur 2Princess1Mom bişey sorabilir miyim 75*75 ölçülü bi müslinle yenidoğan bebek kundak yapılır mı ölçü olarak. Hiç kundak veya bebek görmediğim için bilmiyorum ancak doğurunca kendi bebeğimde görücem 😅
GirlandBoy_Mom ___Ebruli___ benim kızımın da duruyor canım evde giydirilir ama dışarı için ne almak gerek bilmiyorum 🥲
2Princess1Mom GirlandBoy_Mom İlk defa tecrübe edeceğiz yaz bebişlerine. 🤭 Benim kız şanslı ablasından bir sürü şeyi var diyordum da hepsi kışlık😂
___Ebruli___ GirlandBoy_Mom halalarım sağolsun biri Fransa’da İngiltere de yardımcı oluruz dediler ki fazla birşey almayacağım hediye geleceği için benim taraf kalabalık 😅😍
GirlandBoy_Mom 2Princess1Mom yaz bebişi nasıl giydirilir ne alınmalı çok heyecanlı işler yaa 🤭💕bsnim oğlan evde kız gibi dolaşacak😂😂
Melissayda @2Princess1Mom yaa benimde kızım kasımda doğmuştu bu kızımda tam yaz bebişi olacak haziranda ☺️ bir sürü kıyafetimiz var ablasından kalma ama ayları tutmayacak tam tersi oluyor
2Princess1Mom Melissayda Aynıyız valla bizde haziran sonu temmuz başı 🤭 Mecbur yazlık bir şeyler alınacak
2Princess1Mom GirlandBoy_Mom Evde birşey olmaz ay 🤭 bende kızıma çok giydirdim erkek yeğenimden gelen kıyafetleri. Evde çok lazım oluyor valla giydir gitsin. 🥰
___Ebruli___ GirlandBoy_Mom aynen kuzum Allah razı olsun onlardan… Rabbim eksiklerini göstermesin bir halamı kaybettim kanserden 2 tane kaldı..