yeni_anne2 Serife2709 aslında sizi üzmemek için bişey demek istemedim eşiniz hakında ama gerçektenn fazlasıyla büyük sorumsuzluk hemde çok fazla hani bu kadar da nasıl umursamaz oluyor eşiniz
Amore_Madre Serife2709 anksiyetem tuttu hamile kadın düşse bırakıp gidilir mi ya. Yedikleri yemek haram bu adamlara
yeni_anne2 Serife2709 pekii yaa sizin canınız sizin canınızın hiç kıymeti yokmuymuş yani bebekte sorun yoksa tamam mı oluyormuş 🤦♂️
yeni_anne2 Serife2709 Allah yardımcın olsun canım inşallah daha kötü olmadan geçer daha dikkatli olmaya çalış bundan sonra saglıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbım 🤲
Serife2709 yeni_anne2 Amin inşallah bide ben riskli bi gebelik geçiriyordum kanamaları vardı hem rahim içinde hemde plasenta da kanamam vardı dün riskimin azaldığını öğrenmiştik
dygsss Serife2709 o zaman eşini ara çabuk buraya geliyosun beni hastaneye götürayosun yoksa senin ağzına sıçarım de
asel_meva_ Serife2709 geçen bende düştüm oyuncağa basıp ,kolum morardı çok ağrıdı iki gün sonra geçti çok şükür ama ben oynatabiliyodum rahat
asel_meva_ Serife2709 kırıkta hareket ettirilmiyomus.bende çok korkmuştum kırıldı diye .ilk gün aşırı ağrı oldu