Cydalya Kızlar 4 gündür 1 saat bile uyumadım öksürmekten o kadar cok öksürüyorum ki artık kusmayada basladım hastane sadece serum veriyor sanki böyle sırtım her öksürmem de çatlıyor geriliyor bebeğime birşey olur diye cok korkuyorum varmı bir öneriniz
Elifimsib Cydalya bir aydan fazladır maalesef bu durumu yaşıyorum astımım vardı onunla beraber başladı sonra balgamlı garip bi öksürüğe döndü geceleri öksürmekten boğulacak gibi oluyorum. Kadın doğum doktorumun önerisiyle antibiyotik kullandım bir iki gün rahatlattı sonra geri başladı. Göğüs hastalıklarına gittim bi hava verdi onu kullanıyorum bi tık rahatlatır gibi oldu ama asla tam geçmiyor. Doğal olarak hamilelikte yapılacak şeyleri denedim ama yok maalesef. Hem öksürüyorum hem kusuyorum. Bazen balgamı atmaya çalışırken geliyor bazen de öksürmenin şiddetiyle geliyor midemdeki her şey. Doktorum bebeğe zararı olmaz merak etme ama tabii seni iyileştirmemiz lazım dedi de ben iyileşemiyorum😂😂 psikolojim bozuldu öksürmekten artık
Meryeminannesi20 Cydalya iyot kafesi muhakkak yapın iyot da suyunuza damlatın için hemen geçer inşallah
Cydalya Onada randevu bulmam cok zor yeni gitmiştim o zaman yoktu öksürük şimdi tekrarda sıra vermiyorlar
Gzm122 Dün de böyle bi soruya yazmıştım. Yarın acilen eczaneden iyot alıp akşam eşiniz sırtınıza sürsün hiç bir şey kalmayacak. İyot kafesi diye aratın youtube da çıkacak yapılışı
Ipek0506 Elifimsib doktor hava verdi demişssiniz ya buhar makinesi ile kullanılanmı yoksa inhalermi ?
Cydalya Elifimsib hah işte o dediğini yaşıyorum ve artık kemiklerim sanki batıyor her öksürmemde ölecek gibi oluyorum
Gzm122 Elifimsib evet hamileliktede yapılabiliyor hatta direkt iyotu suyla karıştırıp içtiğinde gripten vs koruyor ve bebeğe de faydalı dilerseniz yine de doktorunuza danışın içiniz rahat eder
Elifimsib Ipek0506 inhalerim vardı o hiçbir işe yaramaz oldu en son buhar makinesi ile kullanılanlardan verdi o daha etkili oldu
busraanneoluyor Cydalya ben pekmez tereyağı yaptım ilkinde geçti ama şimdi tekrarladı yapıyorum anlık geciriyo deneyin isterseniz Rabbim şifa versin 🤲🏻🤲🏻
Cydalya busraanneoluyor yaptım canım hergün hemde 2 kilo pekmez yemişim artım şekerden gidecek çocuk 😀😀
Ipek0506 Elifimsib peki hangi ilacı kullandınız banada buhar makinesi ile kullanılan ilaç verdi cortair.ama korkuyorum işte gebeyim birşey olur diye
Ipek0506 Elifimsib birde kaç haftalık hamile iken kullandınız o hava buhar makinesini bn 24 haftalığım ve korkuyorum bebegime bişey olmuşmudur
kubra0209 Cydalya birkaç gündür ben de dediğiniz gibi öksürmekten kaburgalarım karnım ağrıyordu artık. Günde iki yemek kaşığı tahin yedim, sarımsak kürü yaptım yedim, gün içinde sıcak su içtim 2-3 bardak çok iyi geldi deneyebilirsiniz şifa olsun 🌸
tomrisinaannesi Cydalya gebeyseniz mutlaka kanınızda enfeksiyon olup olmadığına baktırın 37 haftalığım 1 haftadır benim de aynı ateşim de çıkıyor kanımda da enfeksiyon çıktı bebek için riskli olduğunu söylediler ilaç kullanıyorum
Elifimsib Ipek0506 yarın 23. Haftaya gireceğim bende. Bana verdiği farklı bi ilaçtı. Göğüs hastalıkları doktoru kullanmamanın daha çok zararlı olacağını söyledi kadın doğum doktorumda kullan dedi. Zaten organ gelişimlerini tamamladıkları bi dönem sayılır merak etmeyin doktorlar kar zarar oranı hesaplayarak veriyorlar. İnhalerim de c grubu olmasına rağmen gebeliğin başından beri ara vermeden hatta mecbur kalınca doz artımı yapıp kullandık. Çok şükür şuan her şey yolunda inşallah herhangi bir zarar vermez diye umalım