tugces87 Ama genel olarak paketli gıdayı, işlenmiş gıdayı bırakmak bence çok etkili ilk hedefiniz bu olabilir bir anda tüm öğünleri değiştirmek zor oluyor adım adım ilerlemek daha kolay
Mlsa123 tugces87 aslında çok kilonuz yokmuş sağlıklı beslenmenin etkisini görmüşsünüz bence. Aralıklı oruçla ilerleyeceğim bende çünkü daha kısa sürede belirgin bir kilo vermek istiyorum. Abur cubur kaçamaklarım çok yoktur ama tatlıya düşkünlüğüm var ve zamansız yiyen bir tipim bu yüzden çok kilo aldım. Söylediklerinize dikkat edeceğim umarım kısa sürede sağlıklı bir şekilde zayıflayabilirim tekrar tesekkür ederim 😊
tugces87 Mlsa123 kesinlikle abur cubur başımlılıpınız yoksa daha rahata alışırsınız ben her hafta mutlaka cips yiyen biriydim 2 günde bir yediğim zamanlar da oldu her gün mutlaka bir gofret vs ben yaptıysam herkes yapabilir. aralıklı açlık için de şöyle bir şey okudum regl yaklaşınca bırakıp regl bitince tekrar başlanabilirmiş. Sürekli yapınca strese girmeye sebep olur da deniyordu.
0506asaf birdilektut15 benimde pcos tanım var 1 buçuk yıldır deniyorduk artık rahim filmi çekilecektim hamile olduğumu öğrendim doktor bana şeker hastası gibi besleneceksin ve her gün 40 dk yürüyeceksin dedi aylarca yapamadım bunu zor geldi sonra birden kesin bi karar verdim ve yapacaksın bu çocuğu istiyorsan dedim sen çabalamazsan Allah çabanı görmezse tabi nasip etmez dedim ve bi tempoya girdim bende akdeniz diyeti yapmaya basladim elimden geldiğince ekmeği kestim şekeri kestim ve her gün 1 saat tempolu yürüyüş yaptım 1 ayda 5 kilo verdim birde hacamat yaptırdım yumurtalıklarimin olduğu yere bu diyet ve yürüyüşün ardından 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim ve kendime cok kızdım neden daha önce yapmadım diye tabi hersey nasip Rabbim şimdi nasip edecekti şimdi oldu inancını tam tut ben çabalarsam rabbim beni boş çevirmez de bol bol.dua et bende dua edicem inşallah en hayırlı zamanda en hayırlı şekilde olsun
Helenaaa birdilektut15 Ben 4 kere femara kullandım. Son kullandığım ay dozu baya yüksekti. Hiç bir şekilde büyümedi, Gonal F’e geçtim ilk ayda 2 tane büyüdü ovitrelle vuruldum ama nasip olmadı. Şimdi gonal f ile 2. Denemem pazartesi kontrolüm var. Yani bence rahim filmi çektirin ve iğnelere gecin en azından zaman kaybı yaşamazsınız
Mlsa123 tugces87 evet dediğiniz gibi strese sokuyor daha çok yeme isteği geliyor kısa süreli de olsa yapmıştım aralıklı orucu. Sonra o adet dönemine denk geldim heralde cikolataya saldırmıştım o açlığımı yemekle değil çikolatayla bastırmaya çalışmıştım
Helenaaa birdilektut15 Günde iki kere 15 gün boyunca her 5 gün kontrole gitmiştim. Hiç ama hiç büyümemişti 8mm 9mm bile değildi. Anlamadım bende niye hiç etki yapmadı
tugces87 birdilektut15 süt ve süt ürünlerini hiçbir zaman bırakmadım ama daha çok yoğurt ve kefir tüketiyordum sütü içmiyordum
birdilektut15 Helenaaa tekrar femera verdi canım iğne istedim doktorda iğneye rapor çıkartmamız için femeranın en az 2 ay kullanılması gerekiyormuş yoksa rapor çıkmıyormuş bende o yüzden bu ay kabul ettim femerayı birdahaki ayda rahim filmi çekilip düğer ayda iğne aşılamaya geçilcekmiş
Cgdgd birdilektut15 keske once rahim filmi cekip tikaniklik ihtimalini eleselerdi. Femara farkli gunde baslatilarak ya da kullanim gun sayisini degistirerek her doktorun farkli yontemle uyguladigi bi tedavi. Bi de ek olarak myo inositol takviyesi alsaniz ise yarar mi acaba doktorunuz da onaylarsa
birdilektut15 Cgdgd ben o takviyelerin hepsini kullanıyorum canım doktorum thancss women verdi birde inositolü ben yaklaşık 7 aydır kullanıyorum🥹🤲🏻