Dorammm Bet3346 ya ama aslında bu herkesin başına gelmiyor .benim biraz ağrım vardı diye özel takipli doktoruma gittim aynı zaman da farklı bir kliniğe de gidiyorum oradaki doktorun cihazı çok iyi ve çok bet konuşuyor .2 haftaya oraya gidicez inşallah
Bet3346 Dorammm hadi inşallah canım benim tabi ki herkes yaşamıyor ama ihtimali de hep oluyor sağlıkla gelsin inşallah
Dorammm Asyamomy27 bana da hep öyle geliyordu ama bugün 2 bacak arasına baktığımızda sanki net 2 çizgi gördüm gibi
Asyamomy27 Dorammm o değişiyor ya ben 11 haftamda gittim resmen pipi gorunuyordu doktor haftası küçük söylemek istemiyorum dedi bizde merakla bekliyoruz haftaya kontrol için tekrar gittiğinde belli olucak 🥰 sizinle aynı duygulardayim
Dorammm Celikss kendimi buna hiç hazırlamamıştım .beni gören herkes Minnoş çıtı pıtı kızın olur der beni de buna alıştırdılar kızım diye seviyorum o derece 😅 erkek annesi olarak düşünemiyorum kendimi
Eymenkuzusu Dorammm evet yorum yapmistin 😍 maalesef daha belli olmadı bu hafta ya da bir sonraki hafta giderm artk
Dorammm Eymenkuzusu canım bnm ki belli oldu .bi kızımız olucak hissettiğim gibi 💕😍.senin ki belli oldu mu
Dorammm Asyamomy27 ben de pipi gördüm ya 😅ama doktor bişi görmüyorum dedi muhtemelen haftası erken diye söylemedi