Eymenkuzusu Dorammm profilindeki 7 haftalik olan goruntu karindan mi bakildi yoksa vajinal muayene mi
Dorammm Eymenkuzusu 7 haftalık olan karından bakıldı onun dışında hep vajinal benim karından görünmüyor be hikmetse
Dorammm Eymenkuzusu Az önce acilen geldik .cinsiyeti görmedi ama sanki bu sefer erkek gibi geldi bana ya .bu karından bakabilir misiniz
rosatue Dorammm Aa ne kadar güzel. Biz de Dora koyacağız nasipse ama öyle bir durumumuz yok.🙂 evrensel bir isim olması, fonetiği ve genel itibariyle beğeniyoruz.
Dorammm rosatue ya ne güzel .bizim daha cinsiyet belli değil .gerçi her iki cinsiyete de konulur ama sanki kıza daha çok gidiyor .biz de kız olursa dora ve ya roza koymayı düşünüyoruz
Accountant Dorammm bende diyorum çocuk nasıl kafa üstü duruyor alttan muayene diye herhalde diye 😂 Ben göremedim ama iç sesim kız dedi hayırlı olsun
Dorammm Eymenkuzusu ilk olunca çok fark etmiyor ya sadece merak ediyorum .ama en azından artık 2 sini de bekliyorum şaşırmayacam yani ☺️
Bet3346 Bu haftalarda yapılan yorumlara pek alıştırma kendini canım birebir kendim yaşadım 15 te kıza benziyor dediler 16 da kesin kız dediler 21. Haftamda erkek olduğunu öğrendik detaylıda kesinleşti sok geçirdim resmen
Dorammm Bet3346 ya ama aslında bu herkesin başına gelmiyor .benim biraz ağrım vardı diye özel takipli doktoruma gittim aynı zaman da farklı bir kliniğe de gidiyorum oradaki doktorun cihazı çok iyi ve çok bet konuşuyor .2 haftaya oraya gidicez inşallah
Dorammm Asyamomy27 bana da hep öyle geliyordu ama bugün 2 bacak arasına baktığımızda sanki net 2 çizgi gördüm gibi