Melikelisaksl24 Benim ikinci çocuğum 5+3 deyiz bir kızım var birde oğlum olur inşallah hayırlısı olsun sizler napiyosunuz kaç haftalıksinizz💘
Nursah2 Melikelisaksl24 bende ikinci hamileliğim ama 3. Çocuğum olucak 😅 13 aylık ikiz kızlarım var şuan 18 haftalık oğluma hamileyim ❤️
Hazal0113 Melikelisaksl24 23+3 haftalik hamileyim 1 kızım var 3 buçuk yaşında ikinci kızımızı bekliyoruz hayırlısıyla🤲🏻🫠🥰
Melikelisaksl24 Nursah2 ayy.masallaah sağlıkla gelsin bebiş ❤️ benim betam 19 bin cikmisti korktum ikiz mi acaba dedim bugün kontrole gittim tek kese gördü doktor ayy çok korktum😂
petronix Melikelisaksl24 3 yaşında kızım var 7+3 haftalık hamileyim benimde inşallah önce sağlıklı sonrada erkek bebiş olması dileğiyle 🌸
Ark Melikelisaksl24 kaç haftalık canım bende ilk beta 137 ögredim 2 gün sonra verdim pzrt çıkacak kaç olması lazim acaba
Nursah2 Melikelisaksl24 Amin canım 😊 sağlıkla gelsin hepsi. Kız ikiz çok zor valla benim buna da ilk ikiz dediler kalpten gidiyordum. Tek tek olsun hamileliği de bakması da daha kolay Allah affetsin 😅
busenaz68 Melikelisaksl24 benimde 21 aylık ogluşum var 7+3 haftalık hamileyim bakalım bu bebişim cinsiyeti ne olacak🤩 Sağlıklı sıhhatli olsunlar kız da bizim erkek de bizim sağlıcakla kucaklarimiza alalım inşallah ❤️
Melikelisaksl24 busenaz68 benimde kızım 18 aylık inşallah tabiki öyle sağlıkla gelsinler gönlümüzdeki neyse onu versin rabbim 💝
hhaziran Melikelisaksl24 4.5 yaşında kızım var👧🏼 15+5🤰🏻kızımın, kız kardeşi olacak 🥰 gönlümüzde ki de 2. Bir kız çocuğuydu🥰
Kamer6135 hhaziran bizimde aynıııı kızım 21 aylık 2. Kızımızı bekliyoruz 18 haftalığız. Kız çocuk bir başka🤩😍