helloandhello Aslaninannesi_ ilk defa duydum böyle birşey ömrüm hayatımda hiç mi düğüne gitmediniz yani onun gibi birşey
Aslaninannesi_ helloandhello hamileyken kız kardeşimin düğününe gittim bide o kadar oynadım ki en son oturttular beni hamilesin farkındamısın diye 😀😀😀
helloandhello Aslaninannesi_ benim gitmediğim düğün kalmadı yaz dönemine geldiği için baya bir düğün vardı hepsine de gittim birşey olmadı uzun yolculuk bile yaptım 😀
Esma006 iknrkc alakası yok ama iki saat fln sürmüştü bel ağrısı ve kasık ağrısı oldu kalkıp da yuruyeemedim bide aşırı tuvaletim gelmişti
Eylul41 helloandhello hahha benimde hergun acaba daha ne kadar degisik sey okuyacagim gorecegim diyordum level atlaniyor hergun 😀
Hasret72 😂😂😂 Bu soruyu da duyduk😅 Ben eşimle korkuya gitmek istedim de, eşim çok korku dedi etkilenirsin diye izin vermemişti🙃
mesusaa ErsBegAs ya bende her kontrol öncesi çarpıntı ile gidiyorum acaba büyüdü mü acaba iyi mi diye artık yavaş yavaş hareketlerini hissediyorum da panik hallerim biraz azaldı. Gerçi şimdi de hareket etmeyince panik oluyorum
Minnaksever iknrkc yadaha çok küçük duymaz kulağı bile yoktur 😁 ben 37+5im bu akşam nişana gidicem benim bile işitme duyuma bişey olmuyor o zaten benden çok daha az duyuyor ne olacak ki.bana biraz saçma geldi yani 🫣
Noluyoya Acil olan ne ablacım bu arada kanaman mı oldu karnın mı çok ağrıyo tahlillerin mi kötü ?? Acil yazmış ya