mcansu iknrkc bildiğim kadarıyla yüksek ses ikinci ve üçüncü trimester için önerilmiyor Sizin henüz çok çok küçük
Baby_B iknrkc daha 9 haftalik diyosunuz Kucucuk bisey olmaz Son aylarda gitmeyin tabi Ben 32 haftalik hamileyim konsere falan gitmiyorum rahatsiz olup tekmeyeleyecegi icin
mesusaa ErsBegAs çekirdek kadar solucan bile büyük ama işte annelik duygusu insan pimpirik yapıyor bi yerde okumuştum soda içsem bebek erir dediler diye hormonlar bizi mahvediyor ya
ErsBegAs iknrkc aşkım doğruluk payı vardır da ilk bir gebelik haftana göre değerlendirsen zaten mantığı çözersin 🥲🥹
ErsBegAs mesusaa orası öyle 🥲 2 hafta önce perşembe gittim doktora her şey sağlıklı dedi şu perşembe gidicem doktora içim içimi yiyor ya kalbi durduysa diye 🥲 paranoyak etti paranoyak
mesusaa ErsBegAs ya bende her kontrol öncesi çarpıntı ile gidiyorum acaba büyüdü mü acaba iyi mi diye artık yavaş yavaş hareketlerini hissediyorum da panik hallerim biraz azaldı. Gerçi şimdi de hareket etmeyince panik oluyorum
Lila16 iknrkc oğluma hamile iken Ayla filmine gitmiştim, daha 4 5 gün önce de oğlumla Rafadan Tayfaya gittik. Şuanda 30 haftalık hmileyim oğlumda ikende 20 yi geçmişti. İlk defa böyle bişey duydum. Oğlum da şükür hiç bir sıkı tı yok. Korkmayın bişeu olmaz.
helloandhello iknrkc Allah Allah neler duyuyorum doktorlar der ya zararlı olsa ne düğüne gitmek gibi.
Eylul41 helloandhello hahha benimde hergun acaba daha ne kadar degisik sey okuyacagim gorecegim diyordum level atlaniyor hergun 😀
helloandhello Aslaninannesi_ ilk defa duydum böyle birşey ömrüm hayatımda hiç mi düğüne gitmediniz yani onun gibi birşey