tupbebekseruvenim1 Kızlar merhaba Adet tarihime göre 5+0 yani 5. Haftadayım. Pazartesi doktor kontrole çağırdı. Kontrolde 5+2 olucam en son betam perşembe günü 2342 idi. Kese bebek ve ya kalp atışı duyulur mu? Kaçıncı haftada gördünüz duydunuz ? 🥰🥰
Naiileee tupbebekseruvenim1 öncelikle rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım ben bugün duydum 7+2 yiz bizde ☺️
Baharkle tupbebekseruvenim1 ben 5+1 de kese gördüm çok küçüktü, 7 haftalık olunca bebek kalp sesi duyuluyormuş
Elif4774 tupbebekseruvenim1 5+3 gittim kese göründü ama kalp atışı duyulmadı kalp atışı için 7. Haftayı bekleyelim dedi
Cgdgd tupbebekseruvenim1 kese gorunur ama yolk sac gorunmeyebilir ptesi, kalp atisi zaten duyulmaz. 6haftadan sonra genelde garanti olmasi acisindan 7.hafta kalp atisi duyulur
Naiileee tupbebekseruvenim1 gittim canım gittiğimde kese 6 haftalıktı bebek yoktu doktorum 15 gün sonra gel demişti bugün gittik çok şükür duyduk kalp atışını darısı başına inşallah canım 🥹🌸
Naiileee Dilekylmaz şu son iki haftadır yorulmadığım zamanlar dışında ağrım olmuyor canım bir haftadır da sürekli acıkıyorum ☺️☺️
cerkes46 Cgdgd bugün 6+3 görünüyor kese var ama yolk saç oluşmamış dedi persembe tekrar cagirdi geç olusabilirmi çok merak ediyorum 🥺
Naiileee cerkes46 doktorum öyle birşey demedi canım bana, keseyi gördük sadece 1. Leveli geçtik sıra 2. Sinde demişti, benim doktor biraz kafana kırık ondan herhelde 😂
Naiileee cerkes46 bazen geç döllenme dolasıyla kalp atışının 8. Veya 9. Haftalarda duyulduğunu söyleyenler var içini ferah tut sen
Ozgeee22 tupbebekseruvenim1 bizde 5+4 olduk ☺️ 5+1 de gittiğimde keseyi gördük 1 hafta 10 gün sonra gibi tekrar gel kalp atışına bakalım dendi. 6+3 e randevu aldım 😊
Girlmama tupbebekseruvenim1 8. haftada görmüştük sanırım kalp atışını dinletmemişti ilk haftalarda kalp atışını
Naiileee tupbebekseruvenim1 anne olmak cidden kolay değilmiş canım rahme düştüğü an bizim telaş başladı Allahım hepimiz bebeklerimizi sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin 🙏 sende bebişini görüp kalp atışını duyacaksın sadece dua et canım 🤲🥹🌸