Merveee11223 Başınız sağolsun. Bende Ağustos ayında 17 haftalık bebeğimi kaybettim. Aynı şekilde önce doğum yaptım sonra kürtaj oldum. Patolojiye bebeğimi veremedim. Morgdan teslim aldım küçük bir mezarı var şimdi🥺 Plasenta patolojiye gitti ama tatmin edecek bir sonuç çıkmadı ne yazık ki. Sağlıksız bebek diyip geçtiler. Acısı geçmiyor, ama zamanla alışıyorsun. En kötüsü de durup durup kaybetmeseydim şu kadarlık olmuştu diye düşünmek. 5 yaşında bir kızım var benim. Onun sayesinde toparlanmam daha çabuk oldu çünkü onunda bana ihtiyacı vardı. Düşükten önce birde kimyasal gebelik geçirmiştim. Genetik test verdim. Kanımda hafif düzeyde puhtılaşma çıktı. Kürtajdan sonra 2 ay kadar korundum. Bu süre zarfında ufak kistlerim vardı düzenli kontrolede gidiyordum. Aslında istemiyordum yeni bir bebek hazır değildim ama korunmayı bıraktıktan sonra genelde geç hamile kalıyorum. Uzun süre uğraşırım diye düşünüp 2. Reglimden sonra korunmayı bıraktım. Düşükten sonra hemen kalırsın, düşüğün ayağı içeridedir diyenleri dinlemedim. 3. Reglime 4 gün kala belirtilerle hamile olduğumu öğrendim. Sürpriz oldu başta sevinemedim. Çünkü çok erkendi. Şimdi iyi ki olmuş diyorum. Hala endişelerim var, ya birşey olursa bunu da kaybedersem diye. Biliyorum ki sağlıkla kucağıma alasıya kadarda geçmeyecek endişelerim. 15 haftalık oldu şimdi her gün kan sulandırıcı iğne yapıyorum karnımdan. Yapmak zoruma gidiyor ama önlem amaçlı bebeğim için yapmak zorundayım. Cennette annelik yapacağız cennet kuşlarımıza 🥺 Şefaatçi olacaklar bize. Dikkat et kendine lohusasın sen, üşütme, kendine eziyet etme. Rabbim verdi Rabbim aldı. Kendini toparladığın vakitte Rabbim yeniden sağlıklı bir şekilde nasip etsin. 🤲