deletedmom43191 Neboss hayırlı olsun 2 gün sonra tekrar verin 28 ve üzeri çıkarsa sağlıklı gebeliktir
1tosbikannesi Neboss hayırlı olsun çok erken öğrenmişsiniz umarım güzel bir artış ve sağlıklı gebelik olur sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişinizi 🌸
Aishamom deletedmom43191 reglime 10 gün var bu gün kan verdim 0.100 çıktı erken mi gebelik varmıdır sizce eger olsaydı çıkarmıydı
Teacherlla Arkadaşlar benim de adete 5 gün varken 14 ile öğrendim 2 gün arayla kan testi verdim 14 61 ve en son bugün 174 değerini gördüm. Adetime bir gün var ama hafif kahverengi lekelenmem var Nedir bu durum yerleşme felan mı ?
Fatmanur12345 Neboss hayırlı olsun canım beni bilenler vardır 9 beta ile öğrendim şimdi ise 29+4 olduk insallah sizinki de sağlıkla ilerler sağlıkla kucağınıza alacağınız günler gelir😍🤲🏻
Teacherlla Neboss ben de ondan şüpheleniyorum açıkçası. Sabah lekelenmeyi görünce 2 gün geçti diye tekrar test verdim ondan da artış olduğunu gördüm 174 çıktı. Şuan hala ara ara devam ediyor açıkçası endişeleniyorum öncesinde bir kürtaj yaşadım çünkü 😔
ezoocum Neboss daha çok küçük Allah inşallah sağlıkla doğmayı nasip eder 2 günde bir kan verip takip edin %60 ve üzeri artış olması lazım illa 2 katı diye şartlamayın kendinizi 27 ile öğrendim 2 gün sonra 44 oldu sonra 110 ilk artış %61di benim o yüzden kafanıza takılmasın
imcakir Neboss ay o kadar sevindim ki sana 🙏🏻🌸 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🌸🙏🏻 bu ay birlikte hamile olduk inşallah hayırlısıyla tamamlayalım 🥲🥰🧿🙏🏻🌸
Neboss imcakir inşallah canım 🥰 seninle kürtaj günlerimiz bile yakındı 24 ekimde olmuştum bende inşallah bu sefer sağlıcakla kucağımıza alrız 🌸