• Sulu akıntı

Açıkcası devlet hastanesi birde doktorun tavırları yat altan bakcam işde istemiyosan imza ver git yani bu şekilde hiç istemem en iyisi özele gitmek diyorum

Benımde o sekılde camasırım su gıbı oluyo pzartesı randevum ama sımdı tereddut ettm 😣

Emine55 Kenan

Canım orda bi doktor varmıs Kenan kırteke Bandırma’ya geldi nasıl bi doktor hiç duydunmu

Aysel canm ozele hit bosver devleti banada devlette ayni davrandi ilk hamileligmde afedersn mideme kdr hissettm alttan baktnda sonra dustu zaten ama ozeldeki doktor altta bakip keseyi gormm lazm dedi tereddut ettim basta sonra cinsel iliskiye girdiginizi dusunn onunla ayni hic bi zarari yok bebege yaklasmiyo bile dedi yattm ama gergndm cok hafif katti kibirdatmadi bile bebegi gosterdi yuvarla O bunun gibi bisydi kalp atisini dinletti cekti ve devlette o makineye elduvem gecirip yapti ozelde paketli prazervetif aciti takti yapti para aliyolar ama ozel en iyisi emin ol 🖒🖒

KubilayGizemzkan he canım görmemiştim kusura bakma burada Bahadır Onur bey varmış bnde yeni başladım ama ilçesinden mi geldi acaba bn merkezdeyim burada da yeniyim pek bilmiyorum

Ebru1221 canim dusuk riski olanlari onermiyolar sanirim cinsek iliskiyi yasakladiklari gibi ama normal bi hamilelikde hic bi skınti olmuyo yani benim bildiğim kadariyla ilk hamileligmde baktilar sonrasnda dusuk yasadim bunda baktilar bi sıknti olmadi doktorumada sordum kac kere problem olmz demi diye hic bi sıknti olmaz dedi ama bazen ultrosyan cihaziyla degl baska bi aletle bakiyolarmis o kotuymus ben bu kadar biliyorum sen genede doktorunla detayli konus kafan rahat olsn

Aysel tabi yanlış yaptın . Böyle bir durum varken neden istemedın

Emine55 ya zaten cok yeniymisin akinti olmasi eger renkli ve kokulu degilse anormal bisey degilki hormonlardan oluyo benim de akintim cok su gibi geliyo tahlillerimde hic bisey cikmadi doktor normal dedi hormonlarin artisindan kaynaklaniyo sıkıntı yapma yani ama dedigim gibi renkli ve pis kokuluysa bilemem

• Aygn bunu yanıtladı.

SimayLina

Emine55

Canım yeni gördüm bildirimi . Çok şükür devam ediyor kaşıntıyla devam 😶 bebek sağlıklıymış