Hulu61 33 hafta bitiyor nefes almakda zorlanıyorum artık hareket kısıtlaması çok olmadı bende ama uyumakta zorluk çekiyorum
Hasret72 fairytale07 aynen öyle ya ne yapalım Allah yardımcınız olsun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı
fairytale07 Hasret72 aminnn aminn 🤲🏻 buraya güzel doğum hikayelerimizi yazmak da nasip olur inşallah 🌸
Ayaz_Aybars_mom Aslaninannesi_ patliycam sanki bırak çatlamayi 😁 birde gece çok ağrıyor yatınca dönmek bile can yakiyor bazen
Aslaninannesi_ Ayaz_Aybars_mom bende aynıyım makat geliş bebek daha zormuş zaten baldır agrılarını iştahsızlığı saymıyorum bile
Ayaz_Aybars_mom Aslaninannesi_ bnm ödem yapmaya başladı ayaklarım artık birde gece bacaklarım sızlıyor artık kalçalarım vs ağrıyor resmen
Kbra1012 Ayaz_Aybars_mom şeker hastalığınız varmıydı gebelikte bebek kaç kilo acaba bende dün 35e girdim. Biraz gelişimi önden gidiyor da
Ayaz_Aybars_mom Kbra1012 evet 34.haftada 2570gr 45 cm olmuş suyuda fazla biraz normalde 7.5 sınırmış su seviyesi bizimkide 5.5 olmuş
fairytale07 Cak kasılmalar doğuma hazırlıkmış normal diyorlar tam ağırlaştık artık ondan sanırım bebişlerin yeri dar gelmeye başladıysa
Kbra1012 Ayaz_Aybars_mom benmde 34+4 de 2750 ama 35+5 gözüküyor dedi meyveyi falan yasakladı bebek kilo almasın diye galiba suyu yüksekti ama normale dönmüş şuan
Ayaz_Aybars_mom Aslaninannesi_ bnm ilkinde göbeğim bile yoktu inanmiyorlardi hamile olduğuma 🤣 şimdi şismeyen yerim kalmadı valla odemide ilk defa yaşıyorum neyseki bsi kalmadı artık 15 20 gün dayanicaz artık
Sunshine48 Kubrabsyg bende 36. Haftadayım doktorun biri 1 hafta biri 2 hafta önde dedi ama sezaryen demediler hiç o sebeple sordum öyle olması gerekiyorsa bende danışayım